Головна Новини Зірки персона Зеленський присвоїв Скрябіну звання Героя України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський присвоїв Скрябіну звання Героя України

Володимир Зеленський зазначив, що Андрій Кузьменко багато допомагав українським військовим на Донбасі

17 серпня 2020, 16:00 comments1169
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський посмертно присвоїв звання Героя України музикантові Андрію Кузьменку, більше відомому під псевдонімом Кузьма Скрябін. Про це глава держави повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський присвоїв Скрябіну звання Героя України

Зеленський зазначив, що з початку війни на сході України Андрій Кузьменко регулярно їздив на Донбас і допомагав українським захисникам. Президент написав, що Кузьма був справжнім захисником України, воїном слова.

"Його зброя — ручка, папір і мікрофон. Піснею він зціляв душу, словом — заряджав на боротьбу за сильну, квітучу і непереможну Україну ", — написав Володимир Зеленський.

Відзначимо, сьогодні музиканту, продюсеру і телеведучому Кузьмі Скрябіну виповнилося б 52 роки. Він помер в результаті ДТП 2 лютого 2015 року. Автокатастрофа сталася біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області.

Раніше "Коментарі" писали, що в кінці 2019 року Марія-Барбара Кузьменко — дочка відомого музиканта Кузьми Скрябіна — вийшла заміж. Гостями вечора стали багато зірок українського шоу-бізнесу, які ділилися фотографіями молодят в соцмережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини