Головна Новини Зірки персона Зеленський залучився допомогою джедая у війні проти Російської Федерації
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський залучився допомогою джедая у війні проти Російської Федерації

Нехай буде з тобою сила.

30 вересня 2022, 18:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Люк Скайвокер, тобто американський актор Марк Хемілл, який грає цього персонажа у культовій сазі "Зоряні війни" став амбасадором платформи UNITED24, яка збирає гроші для української армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт президента України.

Зеленський залучився допомогою джедая у війні проти Російської Федерації

Люк Скайуокер у сазі "Зоряні війни". Фото з відкритих джерел

UNITED24 – це міжнародна платформа, яка дозволяє залучити кошти з усього світу для боротьби проти Російської Федерації. Створення платформи ініціював Володимир Зеленський, для об'єднання всього світу проти подій, які почали відбуватись 24 лютого 2022 року, а саме повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України. 

UNITED24 вже встигла зібрати близько 200 млн доларів, а серед амбасадорів є багато відомих особистостей: спортсмени Андрій Шевченко, Еліна Світоліна, актор Лів Шрайбер, співачка Барбра Стрейзанд та багато інших.

Американський актор Марк Хемілл буде збирати кошти для окремої кампанії, яка називається "Армія дронів". Як зазначає сам актор, для нього це велика честь і він радий бути залучений у цьому проєкті для підтримки України.

"У цій довгій і нерівній боротьбі Україна потребує безперервної підтримки. Тому для мене велика честь, що президент Зеленський попросив мене стати послом Армії дронів", — сказав Марк Хемілл.

У своїй розмові президент України Володимир Зеленський сказав, що "світло переможе темряву", на що Марк Хемілл відповів "ми повинні об'єднатися, щоб допомогти Україні вистояти у цій війні з імперією зла". Саме такими словами, Зеленський та Марк Хемілл зробили посилання на серію фільмів "Зоряні війни", де добрі та благородні джедаї б’ються проти імперії зла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська тенісистка стала амбасадором UNITED24.

Також "Коментарі" писали про те, що релігійний діяч католицької церкви схвалю постачання зброї в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 вересня 2022, 17:33

Карликовий маразматик Путін запрошував Сігала, Депардьє, ..., Песков відмовився від перемовин - вони перші. Наш головнокорумпований слідом почав копіювати: запрошувати джедая, відмовлятись від перемовин. До цього виглядом скопіював терориста Че Гевару. Єдиний православний та русско-мирский простір. Спільна радість від можливості нескінченно продовжувати війну. Але є різниця: один набуває території, інший веде до - всьо. Коли Бог карає людину - віднімає в неї розум. Коли Бог карає країну - дає їй божевільного вождя і засліплює народ.


Новини