Головна Новини Зірки персона Жінок забагато: Брюс Вілліс просить дочку народити онука
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінок забагато: Брюс Вілліс просить дочку народити онука

Брюс скаржиться, що йому не вистачає чоловіків в родині

17 листопада 2020, 20:15
Поділіться публікацією:

"Міцний горішок" Брюс Вілліс, провів карантин зі своєю великою родиною і зрозумів, що йому в будинку не вистачає чоловічої енергії. Тепер актор вимагає від старшої дочки Румер народити йому онука. Про це дівчина розповіла в телешоу "The Talk".

Жінок забагато: Брюс Вілліс просить дочку народити онука

Брюс Вілліс /Evan Agostini/Invision/AP

32-річна актриса зізналася, що її батько, очевидно, втомився від жіночого колективу і тепер хоче, щоб в сім'ї нарешті з'явився хлопчик. До слова, зірка "Міцного горішка" від першого шлюбу з Демі Мур виховує трьох дочок, і ще двох від нинішньої дружини Еммі Хемінгом. Плюс до всього, його дружини дуже добре спілкуються, тому Демі Мур часто буває в екс-коханого в гостях. Не дивно, що Брюсу не вистачає вдома чоловічої енергії.

Старша дочка актора пожартувала, що боїться народити хлопчика, тому що батько просто відбере його і буде виховувати самостійно. Але по правді кажучи, поки вона не готова заводити дітей, тому що не знайшла людину, з яким налаштована створити міцну сім'ю. Подейкують, що актриса зустрічається з колегою Армі Хаммером, їх кілька разів бачили разом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що старша дочка зірки "Міцного горішка" знялася у пікантній фотосесії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини