Головна Новини Зірки персона Життя після Білого дому: як змінилася Іванка Трамп (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Життя після Білого дому: як змінилася Іванка Трамп (Фото)

Дочка Дональда Трампа змінилася до невпізнання

9 лютого 2021, 13:45 comments1041
Поділіться публікацією:

Донька 45-го президента США Дональда Трампа разом з батьком завершила політичну кар'єру. Раніше дівчина обіймала посаду радника президента. Такий статус вимагав від неї повної серйозності та ділового стилю. Проте, одразу після того, як Іванка звільнилася від державної діяльності, вона вирішила кардинально змінити своє життя.

Життя після Білого дому: як змінилася Іванка Трамп (Фото)

Іванка Трамп після закінчення політичної кар'єри - що змінилося. Фото: РБК

Насамперед дочка екс-президента США переїхала в теплі краї, ближче до берега океану. Там вона приділяє більше часу собі та сім'ї. Також Іванка Трамп змінила свій стиль. З ділової залізної леді дівчина стала яскравою та легкою дівчинкою.

Весь свій офісний гардероб Іванка змінила на легкі пляжні сарафани.

Нещодавно папараці вдалося зафіксувати дівчину на балконі її нових апартаментів. Іванка читала книгу та виглядала дуже розслабленою.

Про минулий стриманий стиль нагадували тільки чорні окуляри та підвіска з білою перлинкою на шиї.


Нагадаємо, що лідери демократів та республіканців домовилися про формат проведення процедури імпічменту колишнього президента країни Дональда Трампа. Сторони вирішили, що справа Дональда Трампа розглядатиметься відсьогодні. Деталі про скандальну відставку політика читайте в нашому матеріалі.
Раніше повідомлялося, що Демі Мур потрапила в епіцентр обговорення Хейтер після своєї участі в показі Fendi. На ньому обличчя актриси було невпізнанним, особливо впадали в очі вилиці Мур. Критики відразу звинуватили її в використанні філерів і зловживанні пластичною хірургією. Чи дійсно користувалася знаменитість послугами пластичних хірургів, читайте тут.
Також сайт "Коментарі" повідомляє, що Стало відомо про смерть відомої американської співачки Мері Вілсон, яка входила до складу групи The Supremes. Детальніше про зірку можна прочитати в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини