Головна Новини Зірки персона Зі сцени на фронт: український співак поповнив лави ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зі сцени на фронт: український співак поповнив лави ЗСУ

Ігор Воєвуцький тепер у лавах Збройних Сил України

16 серпня 2024, 13:05
Поділіться публікацією:

Колишній учасник відомої групи "Авіатор" Ігор Воєвуцький повідомив у своєму Facebook, що він приєднався до Збройних Сил України (ЗСУ). Співак розповів, що пройшов спеціальне навчання та перевірку здоров'я, щоб розпочати службу.

Зі сцени на фронт: український співак поповнив лави ЗСУ

Ігор Воєвуцький тепер у лавах Збройних Сил України

Ігор успішно закінчив курс ТССС та склав іспит на бійця-рятівника. Він наголосив, що це було одне з найскладніших випробувань у його житті, особливо через фізичні вправи. Один день йому довелося зробити близько 700 віджимань, а також виконати багато інших вправ зі зброєю і на витривалість.

Зі сцени на фронт: український співак поповнив лави ЗСУ - фото 2

Крім того, Воєвуцький обзавівся всім необхідним для служби: від тактичних годинників та ременя до шолома та ліхтарика. Однак він ще планує придбати бронежилет, спеціальне взуття та навушники.

“За гроші з банки та з PayPal купив уже деякі першочергово необхідні речі: годинник тактичний NORTHEN EDGE, ремінь для AR-15 Colt M5, набір для чищення зброї Real Avid AR-15 gun, рукавиці для стрільби тактичні WTACTFUL B35, трохи особистих речей, кум Віталій Черниш купив планшет із сумкою, ліхтарик та компас, брат Богдан підігнав шолом та go pro для продовження зйомок реальних кадрів для "Коло Франка"! Залишилося розібратися із броником, взуттям та активними навушниками!!!”, — написавши співак.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Відомий український письменник кримінальних романів Мартін Якуб розповів, що вступив до лав Збройних Сил України (ЗСУ). 43-річний автор, відомий своїми захоплюючими творами, такими як "Не твоя собача справа" та "Мертві моделі", поділився новиною на своїй сторінці у Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини