Головна Новини Зірки персона Зірка «Друзів» розповів, яку фразу йому найчастіше кричать фанати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Друзів» розповів, яку фразу йому найчастіше кричать фанати

Актор зізнався, чим стурбовані фанати «Друзів»

21 липня 2020, 19:55 comments1068
Поділіться публікацією:

Актор Девід Швіммер, який здобув світову популярність завдяки ролі Роса Геллера в культовому сіткомі "Друзі" розповів, яку фразу йому найчастіше кричать шанувальники, а також розкрив подробиці виходу спецвипуску серіалу.

Зірка «Друзів» розповів, яку фразу йому найчастіше кричать фанати

Нещодавно актор в онлайн-режимі поспілкувався з американським ведучим Джиммі Фэллоном і розповів йому, що знімальний процес спецвипуску "Друзів" був припинений через пандемію коронавіруса, але найближчим часом кіностудія планує відновити роботу над проектом. Актор зізнався, що для глядачів вони підготували безліч сюрпризів.

Також Девід розповів, що шанувальників серіалу досі цікавить любовна лінія його персонажа Росса Геллара з Рейчел Грін, яку зіграла Дженніфер Еністон. Фанати сперечаються щодо того, чи була у героїв насправді "перерва". Мова йде про серію третього сезону, в якому Рос і Рейчел сильно посварилися, і вона запропонувала йому взяти у стосунках перерву, після цього Росс пішов у бар, де сильно напився і переспав з іншою жінкою.

Актор розповів, що шанувальники розділилися на два табори. Одні підтримують Росса в цій ситуації, а інші стали на бік Рейчел. І ця тема стала настільки популярною, що знамениту фразу героя: "У нас була перерва" Швіммер найчастіше чує від своїх шанувальників.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Друзі" Ліза Кудроу поділилася рідкісним фото з сином.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини