Головна Новини Зірки персона Зірка «Гри престолів» Софі Тернер вперше стала мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Гри престолів» Софі Тернер вперше стала мамою

Софі Тернер назвала дівчинку Віллою

27 липня 2020, 21:45 comments1015
Поділіться публікацією:

В життя 24-річної зірки американського фентезі-серіалу "Гра престолів" Софі Тернер сталася радісна подія — народження первістка. Таку інформацію надало видання TMZ.

Зірка «Гри престолів» Софі Тернер вперше стала мамою

Famous | ZUMAPRESS.com

Інсайдер повідомляє, що актриса народила дівчинку в середу, 22 липня, в одній із лос-анджелеських лікарень. Дівчинку назвали Віллою. Про те, як пройшли пологи і як почуває себе новоспечена мама поки невідомо, так як знаменитість офіційно не оголосила про народження первістка.

Відомо лише, що Софі Тернер та її чоловік Джо Джонас дуже схвильовані тим, що стали батьками і насолоджуються цією радісною подією.

Нагадаємо, що пара почала зустрічатися в листопаді 2016 року, а через рік оголосила про свої заручини. Але закохані одружилися тільки в 2019 році в Лас-Вегасі. На початку поточного року стало відомо, що Софі та її чоловік очікують поповнення в сім'ї. При чому, тривалий час актриса ретельно приховувала від громадськості своє цікаве положення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явилася інформація про те, що 29-річна зірка фільмів "Нерв" і "Оторва" Емма Робертс готується стати мамою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини