Головна Новини Зірки персона Зірка із серіалу "Свати" Добронравов прийшов у лікарню до російських загарбників:подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка із серіалу "Свати" Добронравов прийшов у лікарню до російських загарбників:подробиці

Актор в Росії публічно демонструє, як він ставиться до військового вторгнення в Україну

28 червня 2022, 22:05 comments1405
Поділіться публікацією:

Федір Добронравов, який  відомий українцям, як зірка культового  серіалу "Свати", публічно демонструє, як  він ставиться до військового вторгнення  в Україну. Про це інформує Уніан.

Зірка із  серіалу  "Свати" Добронравов  прийшов у лікарню до  російських загарбників:подробиці

Федір Добронравов (фото з відкритих джерел)

Важливо, що російські медіа оприлюднили  інформацію, як актор відвідує  поранених  загарбників  в медичних закладах рф.  В палатах Добронравов  побажав  солдатам  швидкого одужання.

"Все буде добре", — каже  зірка серіалу, заходячи до палат, де перебували бійці російської армії, які знущалися з мирних жителів в Україні.

Також відомий  актор  спілкувався з військовими, які були причетні до обстрілів  мирних українських міст. Ще він давав  свій автограф   всім бажаючим. 

При цьому, колега актора Тетяна Кравченко після  війни не сказала своєї думки  про вторгнення російських загарбників до України. Але, один з режисерів  цього телесеріалу "Свати" Едуард Радзюкевич сказав, що він знає, як оцінює це все актриса. Як він зазначив, народжена на Донеччині акторка не може без болю в душі спостерігати за процесом, як "її рідна країна перетворюється на фашиствуючу державу".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ведуча FreeДом попросила голову ОВА перейти на російську, коли той розповідав про обстріл Кременчука.

 Ведуча, що представляє  медіагрупу “Україна” Юлія Галушка під час ефіру каналу FreeДом, де показували включення з міста Кременчук, саме там  ракети рф зруйнували торговельно-розважальний центр, де в той час були мирні люди, звернулась з проханням до голови Полтавської ОВА Дмитра Луніна, говорити  російською мовою.  

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини