Головна Новини Зірки персона Зірка «Клона» знаходиться у важкому стані: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Клона» знаходиться у важкому стані: що сталося

52-річний бразильський актор Лусіано Шафір знаходиться в лікарні у важкому стані через коронавірус

13 липня 2021, 11:25 comments1827
Поділіться публікацією:

Відомий бразильський актор, зірка мелодрами "Клон" Лусіано Шафір зараз знаходиться в лікарні Ріо-де-Жанейро через наслідки, викликані повторним зараженням коронавірусною інфекцією.

Зірка «Клона» знаходиться у важкому стані: що сталося

Лусіано Шафір / Фото: @szafiroficial

Про своє самопочуття актор недавно повідомив на сторінці в соцмережі Instagram, опублікувавши коротке відео, в якому подякував шанувальникам за підтримку і зазначив, що не втрачає надії й вірить у своє швидке одужання.

Відомо, що 52-річний актор складно переніс повторне зараження COVID-19, в кінці червня він опинився на лікарняному ліжку і довгий час лежав під ШВЛ, кілька днів тому його відключили від апарату і зробили складну операцію з видалення гематоми та сегмента товстої кишки.

Видання UOL повідомляє, що у Лусіано Шафіра також була діагностована тромбоемболія легеневої артерії (блокада (закупорка) однієї або більше артерій в легенях, — прим. авт.). Лікарі поки не роблять ніяких прогнозів з приводу одужання знаменитості.

Відзначимо, що Лусіано Шафіра отримав світову популярність завдяки ролі Зейна в мелодраматичному телесеріалі "Клон".

Нагадаємо, що в листопаді 2020 року актриса, зірка "Клона" Стефані Бріту вперше стала мамою. Хлопчик, якого назвали Антоніо Енріко, народився в одному з пологових будинків Ріо-де-Жанейро, шляхом кесаревого розтину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 44-річна актриса, зірка популярного серіалу "Клон" Джованна Антонеллі любить радувати підписників новими яскравими фотографіями. У своїй соціальній мережі Instagram знаменитість опублікувала знімок, здивувавши шанувальників своєю красою і молодим виглядом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини