Головна Новини Зірки персона Зірка російського серіалу "Кухня" помер посеред спектаклю: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка російського серіалу "Кухня" помер посеред спектаклю: що сталося

Артура Діланяна підвело власне серце — воно зупинилося посеред вистави у театрі

31 серпня 2021, 11:50 comments1017
Поділіться публікацією:

Любителі російських серіалів "Кухня" та "Вороніни" напевно пам'ятають чарівного вірменина Артура Діланяна. Як інформують росЗМІ, талановитого театрального і кіноактора не стало в неділю, 29 серпня.

Зірка російського серіалу "Кухня" помер посеред спектаклю: що сталося

Зірка "Кухні" Артур Діланян помер від серцевої недостатності. Фото з відкритих джерел

Діланян не дожив кілька тижнів до свого 60-річного ювілею. День народження чоловік мав би відсвяткувати 9 вересня.

За словами заступниці художнього керівника Московського вірменського театру Неллі Шабхазової, Діланян ніколи не скаржився на самопочуття або погіршення стану здоров'я. Перед спектаклем "Кубик Рубіка, або Геометрія любові", кажуть очевидці, актор постійно розповідав жарти й із задоволенням співав веселі мотиви.

Однак на 22 хвилині театральної вистави Артур Діланян впав посеред сцени. Попри те, що колеги, а потім і медичні працівники намагалися допомогти талановитому чоловікові, реанімаційні дії не призвели до необхідного результату.

Зірка російського серіалу ”Кухня” помер посеред спектаклю: що сталося - фото 2

Пізніше в пресу просочилася інформація, що у Діланяна була серцева недостатність і причиною смерті став саме черговий напад.

Відзначимо, що на театральних теренах актор провів майже два десятки років. За цей час він також встиг засвітитися в деяких теле- і кінострічках, серед яких вже згадані "Вороніни", "Кухня", а також "Двічі два", "Детективи", "П'ятницький" і багато інших.

Зірка російського серіалу ”Кухня” помер посеред спектаклю: що сталося - фото 3
Зірка російського серіалу ”Кухня” помер посеред спектаклю: що сталося - фото 4

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в серпні 2021 року через життя також пішов найвищий українець, відомий декількома ролями в декількох американських фільмах. Що стало причиною смерті, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, що прихильники британської версії серіалу про відомого детектива Шерлока Холмса глибоко сумують. Не так давно стало 84-річної актриси Уни Стаббс, яка зачарувала багатьох глядачів у ролі безжурної домовласниці Шерлока, місис Хадсон. Подробиці — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини