Головна Новини Зірки персона Зірка «Щоденників вампіра» вдруге стала мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Щоденників вампіра» вдруге стала мамою

Зірка «Щоденників вампіра» вже виховує одну дочку

12 грудня 2020, 17:40 comments1700
Поділіться публікацією:

Зірка «Щоденників вампіра» вдруге стала мамою

Кендіс Акколь / фото: instagram.com/craccola

Актриса Кендіс Акколь, яка отримала велику популярність завдяки ролі Керолайн Форбс в надприродному серіалі "Щоденники вампіра", вдруге стала мамою. Про це знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Кендіс опублікувала фотографію, показавши крихітну ручку своїй другої дочки, яку вони з чоловіком назвали Джозефіна. Відомо, що малятко народилося в перший день зими.

Публікація знаменитості за день зібрала понад 1,6 млн лайків, а шанувальники актриси не скупилися за приємні слова та побажання. "Вітаю вашу гарну сім'ю", "Дуже радий за вас. Вона така мила", "Ласкаво просимо, мила дівчинка", "Ви вибрали найкраще ім'я для свого малятка! Вітаю вас", — прокоментували фоловери.

Привітали Кендіс з поповненням в сім'ї і її колеги по серіалу "Щоденники вампіра", зокрема Клер Холт (Ребекка), Кайла Юелл (Віккі) і Майкл Маларкі (Ензо).

Такою важливою новиною в соціальній мережі поділився і чоловік Кендіс. Він написав, що цей рік став найкращим в його житті, адже на світ з'явилася його друга дочка. Джо Кінг не став приховувати дитину від публіки й опублікував милу фотографію, на якій видно її обличчя.

Нагадаємо, що музикант Джо Кінг і актриса Кендіс Акколь одружилися у 2014 році через три роки стосунків. Їх весілля пройшло в Новому Орлеані й була в вінтажному стилі. А у 2016 році актриса народила первістка — доньку Флоренс.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у вересні 2020 року другу дитину народила актриса Клер Холт, найбільш відома глядачам за серіалами "Щоденники вампіра" і "H2O: Просто додай води".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини