Головна Новини Зірки персона Зірка серіалу «Академія Амбрелла» розлучається із дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу «Академія Амбрелла» розлучається із дружиною

Зіркова пара розлучається після трьох років шлюбу

27 січня 2021, 16:59 comments2857
Поділіться публікацією:

Зірка серіалу «Академія Амбрелла» розлучається із дружиною

Зірка серіалу "Академія Амбрелла" розлучається із дружиною. Фото із відкритих джерел

Зірка серіалу "Академія Амбрелла" Еліот Пейдж, який нещодавно змінив стать (до цього відомий як Елен Пейдж), розлучається із дружиною Еммою Портнер. Про розірвання шлюбу повідомляє журнал People.

Пейдж та Портнер вирішили офіційно завершити свої стосунки. Утім, як повідомляє таблоїд, насправді пара розійшлася ще влітку 2020 року, при цьому зберігши чудові стосунки.

"Після довгих роздумів та ретельних роздумів ми прийняли важке рішення розлучитися після того, як розійшлися минулого літа. Ми надзвичайно поважаємо один одного і залишаємось близькими друзями", — саме таку спільну заяву зробили у вівторок, 26 січня.

Канадка Емма Портнер, уже майже колишня дружина Пейджа, танцівниця та викладачка Бродвейського танцювального центру. Одностатевий шлюб, що дозволені в США уже не один рік, пара свого часу уклала взимку 2018 року.

33-річний Еліот Пейдж відомий не лише своїми ролями у кінематографі та зокрема у серіалі "Академії Амбрелла". Кілька місяців тому Мережу підірвала інформація про трансгендерність голівудської зірки. Відтак, акторка Елен Пейдж стала на шлях "переходу" і нині живе та продовжує кар’єру в якості чоловіка під іменем Еліот. Цікаво, що це не стало причиною розлучення, адже Портер повністю підтримала рішення партнера.

Після трансгендерного камінг-ауту Пейдж поділився у соцмережах лише єдиною фотографією. Так актор виглядає нині.

Раніше "Коментарі" розповідали про можливі подробиці розлучення Кім Кардашьян та Каньє Веста. Крім того, на порталі можна дізнатися, які п’ять найгучніших зіркових розлучень відбулися у 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини