Головна Новини Зірки персона Зірка серіалу «Папік» захворіла на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу «Папік» захворіла на коронавірус

Коли зірка «Папіка» з'явиться на паркеті поки невідомо

30 серпня 2020, 22:05 comments1882
Поділіться публікацією:

Українська актриса і співачка, зірка телесеріалу "Папік" Дар'я Петрожицька повинна була виступити зі своїм партнером Ігорем Голуненко в новому сезоні телешоу "Танці з зірками", прем'єра якого відбулася сьогодні, 30 серпня. Але знаменитості захворіли на коронавірус і не зможуть виступити на паркеті. Про це повідомив ведучий програми Юрій Горбунов в прямому ефірі, передає ТСН.

Зірка серіалу «Папік» захворіла на коронавірус

Дар'я Петрожицька | фото:| Maya Maksimova

Відзначається, що зірка "Папіка" та її партнер мали сьогодні станцювати джайв, але перебувають вдома, в умовах самоізоляції. Ведучий зазначив, що в кінці вечора вони вийдуть на відеозв'язок і розкажуть про свій стан, а також дадуть відповідь, коли зможуть повернутися на зйомки "Танців із зірками".

До слова, через коронавірус взяти участь в шоу не змогла ще одна пара. Нещодавно стало відомо, що українська ведуча Ольга Фреймут також заразилася на Covid-19. Позитивний тест отримав і її партнер Ілля Падзіна.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на коронавірус також захворів музикант Сергій Бабкін і його дружина Сніжана. Знаменитості не знають, де могли підхопити вірус і закликали всіх дотримуватися заходів безпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини