Головна Новини Зірки персона Зірка серіалу "Школа" Ліза Василенко зізналася, що її згвалтували в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу "Школа" Ліза Василенко зізналася, що її згвалтували в Москві

Тоді дівчині було 17 років

1 квітня 2021, 13:21 comments6531
Поділіться публікацією:

Актриса популярного українського серіалу "Школа", 22-річна Єлизавета Василенко шокувала зізнанням. Дівчина заявила, що кілька років тому вона була згвалтована чоловіком похилого віку. Про це артистка розповіла інтерв'ю YouTube-каналу "Пушка", передає ТСН.

Зірка серіалу "Школа" Ліза Василенко зізналася, що її згвалтували в Москві

Єлизавета Василенко - фото з відкритих джерел

За словами Василенко, інцидент стався в Москві, коли їй було 17 років. Вона потрапила до компанії ескортниць, і на дні народженні однієї з них актрисі підсипали щось до коктейлю:

"У мене немає половини спогадів. У мене є початок і кінець. Початок — я сиджу, п'ю, кінець — мене тр*хає жирний дід. Мене згвалтували", — сказала знаменитість.

Ліза Василенко також припустила, що чоловік перебував під дією якихось важких речовин. Він розбив телефон артистки, а їй вдалося втекти голою на вулицю.

Вона розповідає, що зупинила таксі, думаючи, що подальша ситуація може скластися ще гірше. Однак, за словами Василенко, водій виявився "хорошою людиною" і довіз її туди, куди вона попросила.

Нагадаємо, що раніше знаменита актриса Шерон Стоун заявила, що її з сестрою ґвалтував рідний дідусь. В інтерв'ю виданню The New Yorker актриса розповіла, що не зовсім добре пам'ятає ці трагічні події, але у неї залишилося кілька спогадів, які вдалося відновити завдяки роботі з психотерапевтом. Шерон сказала, що пам'ятає сукню дівчинки, над якою було скоєно насильство, вона носила його в 5-річному віці.

Раніше портал "Коментарі" писав, що 34-річний голлівудський актор, зірка фільму "Агенти А.Н.К.Л." Армі Хаммер знову в центрі секс-скандалу, на цей раз чоловіка звинувачують в згвалтуванні та побоях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини