Головна Новини Зірки персона Зірка "Службового роману" госпіталізована з коронавірусом: що відомо про її стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Службового роману" госпіталізована з коронавірусом: що відомо про її стан

Зірка фільму "Службовий роман" Аліса Фрейндліх вже кілька днів перебуває в реанімації інфекційного відділення 122-ї лікарні ім. Соколова

28 грудня 2020, 13:50
Поділіться публікацією:

Відома російська актриса Аліса Фрейндліх, яка зіграла одну з головних ролей у фільмі "Службовий роман", потрапила в реанімацію через коронавірусну інфекцію. Telegram-канал "Mash на Мойці" передає, що вона вже кілька днів перебуває в інфекційному відділенні 122-ї лікарні ім. Соколова.

Зірка "Службового роману" госпіталізована з коронавірусом: що відомо про її стан

Аліса Фрейндліх. Фото: obozrevatel

У 86-річної знаменитості велике ураження легень, тому найближчу театральну постановку, в якій актриса брала участь, змушені були скасувати.

Згідно з інформацією, яка розміщена в Telegram-каналі "Life Shot", в Аліси Фрейндліх 80 відсотків ураження легень. Відомо, що зараз кисень надходить через апарат для неінвазивної вентиляції легенів, динаміка негативна.

До лікарні актриса потрапила ще 25 грудня, тоді у неї було уражено 36 відсотків легенів. Через деякий час прес-служба Великого драматичного театру імені Г. А. Товстоногова заявила, що Фрейндліх зараз знаходиться в реанімаційній палаті і її стан стабільний.

Аліса Фрейндліх є відомою російською і радянською актрисою, яка зіграла не в одному популярному фільмі. Це такі роботи, як "Службовий роман", "Д'Артаньян і три мушкетери", "Солом'яний капелюшок", "Агонія" і ще безліч інших. Кінострічки з її участю увійшли в "золотий фонд" вітчизняного кінематографа.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, відому актрису госпіталізували з коронавірусом. Відому актрису Ірину Муравйову госпіталізували з коронавірусом. Про це повідомляє Telegram-канал Mash сьогодні, 22 грудня.
Повідомляється, що зірка "Карнавалу" відчула себе погано 10 грудня. Актриса поскаржилася на озноб, головний біль, температуру і першіння в горлі. За інформацією джерела, на наступний день вона здала тест на коронавірус. Однак стан продовжував погіршуватися. І 18-го грудня Ірину Вадимівну госпіталізували у важкому стані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mashmoyka
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини