Головна Новини Зірки персона Зірка "Сватів" вперше показала свого чоловіка: як він виглядає і що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Сватів" вперше показала свого чоловіка: як він виглядає і що про нього відомо

26-річна Анна Кошмал вперше поділилася з шанувальниками фото зі своїм чоловіком

24 грудня 2020, 13:57 comments2069
Поділіться публікацією:

Українська актриса Анна Кошмал, яка стала відомою після того, як зіграла одну з головних ролей в комедійному серіалі "Свати", підготувала для своїх фанатів приємний сюрприз. Так, зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах спільне фото з чоловіком, якого вона раніше ретельно приховувала від громадськості.

Зірка "Сватів" вперше показала свого чоловіка: як він виглядає і що про нього відомо

Анна Кошмал. Фото: cutinsight

Відповідну фотографію Кошмал розмістила у своєму Instagram. Це знімок, який був зроблений на їхньому весіллі. Анна на ньому позує в розкішній весільній сукні, а чоловік ніжно обіймає її за талію.

Варто додати, що раніше актриса не приховувала, що у неї була симпатія до одного з партнерів по танцювальній студії, поки в один прекрасний день вона не познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Відомо, що він працював оператором на знімальному майданчику "Сватів".

На цей час знаменитість максимально приховує своє особисте життя від ЗМІ та громадськості. Навіть ім'я свого коханого Анна афішувати не хоче. Пара уклала офіційний шлюб у 2017 році, а 28 червня 2018 року в них народився син Михайло.

Анна Кошмал — це українська кіноактриса. Популярність і любов глядачів прийшла до неї завдяки ролі Жені Ковальової, яку вона зіграла в 5 і 6 сезонах "Сватів". За цю роль актриса була двічі номінована на українську телевізійну премію "Телетріумф".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скандально відомому акторові з "Сватів" дозволили в'їзд в Україну. 58-річному російському акторові Федору Добронравову, що зіграв Івана Будька у серіалі "Свати", знову дозволено в'їзд на територію України. Про це повідомляє видання "Українські Новини".
У повідомленні говориться, що заборону на в'їзд на територію України скасували ще в червні 2019 року. Її скасували у зв'язку з рішенням суду, який визнав незаконною заборону СБУ на в'їзд Добронравову в Україну на 3 роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини