Головна Новини Зірки персона Зірка «Титаніка» на зйомках побила рекорд Тома Круза
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Титаніка» на зйомках побила рекорд Тома Круза

Зірка дуже пишається своїм досягненням

12 листопада 2020, 15:00
Поділіться публікацією:

45-річна актриса Кейт Вінслет, відома глядачам за роллю Рози у фільмі "Титанік", встановила "підводний" рекорд під час зйомок другої частини "Аватара", перевершивши свого колегу Тома Круза.

Зірка «Титаніка» на зйомках побила рекорд Тома Круза

Кейт Уінслет | Alamy/Legion Media

Знаменитість в очікуваному кінофільмі зіграє представницю народу На'ві, чиє плем'я може довгий час перебувати під водою й опускається на дно океану. Для того, щоб зіграти цю роль, Кейт довелося не на жарт потрудитися. Протягом місяця вона посилено тренувалася, щоб відіграти сцени під водою і затримала подих на 7 хвилин і 14 секунд, побивши рекорд голлівудського актора Тома Круза, який під час зйомок бойовика затримував дихання на 6 хвилин.

Актриса зізналася, що їй було страшно і дуже важко, тому що вона йшла по дні басейна з великими крилами. Але все пройшло успішно і зараз Кейт дуже пишається собою і тим, що у неї є можливість кожен раз вчитися чомусь новому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в кінці вересня 2020 року зйомки фентезійного фільму "Аватар 2" були завершені, тепер фільм будуть монтувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини