Головна Новини Зірки персона Зірки «Назад у майбутнє» возз'єдналися через 36 років (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки «Назад у майбутнє» возз'єдналися через 36 років (ФОТО)

Головні герої трилогії «Назад у майбутнє» возз'єдналися на фестивалі Awesome Con через 36 років після виходу пригодницького фільму

26 серпня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

82-річний Крістофер Ллойд і 60-річний Майкл Джей Фокс, які зіграли головні ролі у науково-фантастичній трилогії "Назад у майбутнє", знову возз'єдналися і разом провели час на фестивалі Awesome Con, який проходить у Вашингтоні.

Зірки «Назад у майбутнє» возз'єдналися через 36 років (ФОТО)

Крістофер Ллойд і Майкл Джей Фокс / кадр із фільму "Назад у майбутнє"

На своїй сторінці в Instagram Майкл Джей Фокс опублікував фотографію зі своїм колегою Крістофером Ллойдом, підписавши кадр: "Back to back". Публікація актора зібрала вже понад 300 тисяч лайків і безліч коментарів: "Легенди", "Як в старі добрі часи", "Вау!!! Яка приголомшлива фотографія", "Ви, хлопці, маєте чудовий вигляд", "Ми вас любимо", — написали фоловери.

Актори возз'єдналися через 36 років після виходу першого фільму "Назад у майбутнє". Вони добре провели час разом на фестивалі Awesome Con, який проходив з 20 по 22 серпня у Вашингтоні. Зірки із задоволенням фотографувалися один з одним і відвідувачами заходу.

Зірки «Назад у майбутнє» возз'єдналися через 36 років (ФОТО) - фото 2

Зазначимо, що перший пригодницький фільм "Назад у майбутнє" вийшов на екрани в 1985 році, зібравши в прокаті понад 381 млн доларів при бюджеті в 19 млн. Кінострічка отримала численні позитивні відгуки критиків і була удостоєна багатьох нагород. Фільм поклав початок трилогії "Назад у майбутнє", що включає продовження "Назад у майбутнє 2" (1989) і "Назад у майбутнє 3" (1990), а також серії мультфільмів, комп'ютерних ігор і коміксів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що минулого року Док і Марті з фільму "Назад у майбутнє" зустрілися на покерному турнірі, який влаштував Фонд по дослідженню хвороби Паркінсона. Його заснував Майкл Джей Фокс через те, що в 1991 році акторові поставили відповідний діагноз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини