Головна Новини Зірки персона Зірку бразильських серіалів знайшли мертвим, у скрині під землею
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку бразильських серіалів знайшли мертвим, у скрині під землею

В Бразилії знайшли тіло відомого актора Джефферсона Мачадо. Його шукали з січня поточного року

27 травня 2023, 22:35 comments1111
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на DailyMail.

Зірку бразильських серіалів знайшли мертвим, у скрині під землею

Джефферсон Мачадо. Фото з відкритих джерел

До цього часу, рідні та друзі зірки плекали надію, що він живий. Проте, з’ясувалося що знаменитість жорстоко вбили. Його труп, невідомі закопали глибоко під землю, помістивши у скриню. Виявили вбитого на території флігеля в Ріо-де-Жанейро. Особистість вдалося ідентифікувати за відбитками пальців. Правоохоронці встановили, що будинок, на території якого знайшли тіло Мачадо, належить жінці. Вона здавала його. Орендаря оселі уже вважають головним підозрюваним у цій справі.

Скриня, у якій "поховали" актора, належить йому, як зауважив адвокат Мачадо. Раніше, вона була розміщена у будинку знаменитості. Джефферсону Мачадо було 44 роки. Він зник 27 січня, а 9 лютого його офіційно визнали безвісти зниклим. Сім’я зірки запідозрила недобре, коли тривалий час, собаки у оселі Мачадо були замкнені, ніхто їх не годував й не бачив декілька днів.

Востаннє, актора чула його мати. Вони розмовляли 29 січня. Тоді, він відправився на співбесіду в інше місто. Через деякий час жінка стала отримувати повідомлення від сина, що показалося дивним.

"Він також сказав, що впустив свій мобільний телефон в унітаз, тому не зміг зробити відеодзвінок", — розповіла вона.

У лютому, родина Мачадо дізналася, що хтось змінив пароль на його хмарному сховищі. І відстежити телефон актора уже було неможливо. До останнього, близькі надіялися, що Джефферсон живий і повернеться. Тепер же, поліція шукає вбивцю актора. Останньою роботою Джефферсона Мачадо стала роль в серіалі" Рейс".

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — У столиці на акторку "Сватів" Анну Кошмал напали невідомі: дівчину намагалися дістати з автівки Дорогою додому українська телезірка Анна Кошмал ледь не стала жертвою неврівноважених чоловіків. Ті, намагалися розбити скло у її машині та почали погрожувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини