Головна Новини Зірки персона Зірку "Діамантової руки" екстрено госпіталізували до лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку "Діамантової руки" екстрено госпіталізували до лікарні

Світлична відчула себе вдома погано і швидко викликала швидку допомогу

28 березня 2024, 22:30
Поділіться публікацією:

Відома артистка, яка грала ролі в багатьох радянських фільмах, але стала  популярною, зігравши роль в комедії  "Діамантова рука", 83-річна Світлана Світлична опинилась в реанімації.

Зірку "Діамантової руки" екстрено госпіталізували до лікарні

Світлана Світлична (фото із відкритих джерел)

Як інформує  пропагандистський  ресурс  Стархіт, акторка знаходилась в своєму  помешканні, коли в неї  різко  погіршилось  самопочуття. Світлична відразу викликала працівників швидкої  медичної  допомоги.

Спочатку повідомляли, що в артистки діагностували гострий коронарний синдром, проте пізніше  виявилось, що в неї інфаркт. Тепер  зіркова пацієнтка знаходиться у відділенні реанімації.

Останніми роками Світлана Світлична  часто хворіє. Минулої осені  вона захворіла на  пневмонію. Недуга  знайшла Світличну в психіатричній клініці, куди  акторка  потрапила ще в 2022 році.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський співак потрапив до лікарніОлександр Буйнов  вкотре поскарживсь на  погіршення самопочуття. Після гастролей співаку стало зле,  він  подумав, що перевтомився в зв’язку з насиченим графіком. Далі в  російської знаменитості  піднялась висока температура і він  поїхав до  медиків. 

Лікарі спочатку сказали,  що у Буйнова — пневмонія. Як повідомляють, цей прихильник Путіна  вже чимало часу  бореться з онкологією  і його організм від цього є ослабленим. Як  повідомив директор зірки Сергій Пудовкін, після  ретельної діагностики  пневмонію виключили. На цей  раз  Олександр  Буйнов відбувсь звичайним ГРВІ, тепер  він вдома і відновлює сили після захворювання, інформують російські ЗМІ.

При цьому, Олександр Буйнов раніше заявив, що готовий йти воювати і вичікує слушну нагоду, щоб  піти стріляти в українців.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини