Головна Новини Зірки персона Знято у Бучі, Гостомелі, Бородянці та Ірпені: Kalush Orchestra випустили кліп на пісню "Stefania" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Знято у Бучі, Гостомелі, Бородянці та Ірпені: Kalush Orchestra випустили кліп на пісню "Stefania" (ВІДЕО)

У кліпі показані міста, які після російського вторгнення стали руїнами

15 травня 2022, 13:55
Поділіться публікацією:








Знято у Бучі, Гостомелі, Бородянці та Ірпені: Kalush Orchestra випустили кліп на пісню "Stefania" (ВІДЕО)

Kalush Orchestra – "Stefania". Фото - скріншот із відео

Український гурт Kalush Orchestra, який переміг на пісенному конкурсі "Євробачення-2022", презентував кліп на пісню "Stefania".

Сьогодні, 15 травня, на офіційній сторінці музичного гурту в Instagram з'явився тизер нового кліпу на пісню "Stefania", з якою колектив виступав на "Євробаченні-2022". Повна версія кліпу була опублікована на офіційному каналі YouTube групи.

"Сьогодні вийшов довгоочікуваний кліп "Stefania". Ми його знімали в Бучі, Ірпені, Гостомелі та Бородянці. Ці кадри б'ють дуже глибоко та боляче", — йдеться у пості.

У кліпі показані міста, які після російського вторгнення стали руїнами. Група присвятила цей кліп хоробрим та відважним українським жінкам на передовій. .За сюжетом, жінки безстрашно виносять на руках дітей зі зруйнованого міста і передають їх батькам, а самі потім повертаються на війну, щоб захищати свою батьківщину.

У коментарях під відео люди наголошують, що пісня "Stefania" стала символом України. А після перемоги на "Євробаченні-2022" буде наступна перемога.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що український гурт Kalush Orchestra з піснею "Stefania" переміг на "Євробаченні-2022". За результатами голосування Україна опинилася на першому місці, обігнавши Велику Британію та Іспанію. Після свого виконання фронтмен гурту Олег Пасюк закликав увесь світ врятувати Маріуполь, врятувати воїнів, які зараз перебувають на "Азовсталі"

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на "Азовсталь" у Маріуполі вперше було скинуто фосфорні або запальні бомби. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини