Головна Новини Зірки життя зірок "Це всього лише цифри": молода дружина Павлика переконана, що вік коханню не завада
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це всього лише цифри": молода дружина Павлика переконана, що вік коханню не завада

Віктор Павлик разом з дружиною Катериною Реп'яхової продовжують піддаватися громадському осуду через велику різницю у віці

17 липня 2020, 04:09 comments4588
Поділіться публікацією:

Український артист Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп'яхова, шлюб з якою він уклав 10 червня, стикаються з хейтерами і відвертим глузуванням в соцмережах щодо 29-річної різниці у віці, але це не заважає їм будувати щасливу сім'ю. Про це повідомляє "24 канал", який взяв інтерв'ю у відомої пари.

"Це всього лише цифри": молода дружина Павлика переконана, що вік коханню не завада

Так, 24-річна Реп'яхова зазначила, що напередодні вони разом з 54-річним Павликом здали медичні аналізи для профілактики і, як виявилося, здоров'я молодої дівчини поступається зрілому чоловікові.

"У Віктора аналізи хороші, а до моїх у лікарів є питання. Ось вам і різниця 30 років. Ми пожартували, що він ще мене переживе. Наскільки все відносно в життя. І цифри — це лише цифри", — сміється дружина артиста.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що весілля Павлика і Реп'яхової відбулася на початку літа і була нечисленна. Оскільки наречена на момент підготовки до свята так і не знайшла спільної мови з дітьми Павлика, які виявилися її ровесниками, то вона важко переживала їх відмову прийняти запрошення до одруження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини