Головна Новини Зірки життя зірок Роббі Вільямс має намір переїхати з Каліфорнії, щоб врятувати дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Роббі Вільямс має намір переїхати з Каліфорнії, щоб врятувати дітей

За словами артиста, його діти не повинні жити в умовах розкоші і дружити з мажорами

16 серпня 2020, 12:29 comments1128
Поділіться публікацією:

Знаменитий американський музикант Роббі Вільямс заявив, що разом з сім'єю готується до переїзду зі свого постійного місця проживання в котеджному селищі в Каліфорнії, щоб мати можливість правильно виховувати дітей. Про це повідомляє видання The Sun .

Роббі Вільямс має намір переїхати з Каліфорнії, щоб врятувати дітей

Так, артист заявив, що він і його дружина Гайда Філд пригледіли житло в рідному місті Британії Сток-он-Тренто після сумного відкриття, яке вони зробили кілька місяців тому. За словами Вільямса, він був вражений, коли звернув увагу, в яких умовах живуть в Каліфорнії навколишні і скільки тут мажорів.

"Тут є ці діти, у яких почуття, що їм все повинні, у яких є все, багато грошей і елітний район для життя. Я не хочу, щоб мої діти були поруч з ними. Я ніколи раніше в житті не бачив цього, і у мене буквально відвисла щелепа ", — зауважив музикант, уклавши, що не хоче виховати мажорів.

Відзначимо, що у Роббі Вільямса та Айди Філд, які перебувають у шлюбі вже десять років, четверо дітей: два хлопчики і дві дівчинки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пуерто-ріканський співак Рікі Мартін заявив про складнощі виховання дітей в одностатевої сім'ї .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини