Головна Новини Зірки життя зірок "Щоб тобі не було соромно вийти зі мною в люди": Притула оригінально привітав дружину з річницею весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

"Щоб тобі не було соромно вийти зі мною в люди": Притула оригінально привітав дружину з річницею весілля

Шоумен Сергій Притула звернувся до дружини Катерині Сопельник в день п'ятиріччя їхнього весілля

30 серпня 2020, 14:38 comments2435
Поділіться публікацією:

Найбільш яскравий український телеведучий, а тепер і кандидат на пост київського мери Сергій Притула разом з дружиною Катериною Сопельник сьогодні відзначає п'яту річницю з дня їхнього весілля. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook зворушливе привітання.

"Щоб тобі не було соромно вийти зі мною в люди": Притула оригінально привітав дружину з річницею весілля

Так, шоумен зазначив, що за цей період його кар'єра помітно зросла, а завдяки дружині вдома завжди було затишно, добре і радісно.

"За 5 років після весілля я відпрацював 600 концертів по всьому світу, знявся в / — 300 телепрограмамах на трьох каналах, поправився на 5 кг і, якого біса, посивів на бороді. Ти — народила доньку і поставила брекети! Ну, це крім того , що ходила на роботу і закривала кілька проектів на паралельних курсах. Ну і ще займалася ремонтами, щоб у нас було затишне гніздечко. щоб діти були ситі, вмиті, прекрасно одягнені — теж займалася. Відпустки планувала. Нагадувала, коли день народження у когось з родичів (моїх))))). Навчилася готувати те, чого раніше не вміла, але знала, що я таке люблю. А головне, завжди була поруч у важливі моменти", — зауважив глава зоряного сімейства.

Притула подякував Катерині за її турботу про їхніх спільних дітей, за її підтримку будь-якої його самій нестерпної ідеї і незабутні відпустки, які вона планувала для всієї родини.

"З кожним роком ти стаєш красивіше і мудріше! І ще, тобі дуже йде материнство! Мені залишається дрібниця — робити все, щоб тобі було не соромно зі мною "вийти в люди"! І я дуже стараюся", — написав телеведучий.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Сергія Притули, як у одного з претендентів на крісло голови Київської міської державної адміністрації, шанси досить високі , завдяки високому відсотку довіри серед жителів столиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини