Головна Новини Зірки життя зірок "Я хотів би стати батьком її дитини прямо зараз", - наречений Скарлетт Йохансон
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я хотів би стати батьком її дитини прямо зараз", - наречений Скарлетт Йохансон

Коллін Джост познайомився з голлівудською актрисою Скарлетт Йохансон більше 10 років тому

16 липня 2020, 04:25 comments1071
Поділіться публікацією:

Коханий популярної голлівудської актриси Скарлетт Йохансон, з якою він почав зустрічатися в 2017 році, Коллін Джост поділився спогадами від їх першої зустрічі, яка відбулася в 2006 році. Про це він написав у своїй книзі.

"Я хотів би стати батьком її дитини прямо зараз", - наречений Скарлетт Йохансон

Так, за словами автора, він познайомився зі Скарлетт, коли їй було 20 років під час зйомок комедійного скет-шоу.

"В перший рік я створив вісім скетчів на шоу, в тому числі пародію на шоу MTV My Super Sweet Sixteen. В одній з них вперше знялася Скарлетт Йоханссон. Їй щойно виповнилося 20, а мені було 23, але з точки зору статусу і зрілості вона була тут [тримає руку над головою], а я був тут [тримає руку на відстані одного дюйма від землі]. Вона стверджує, що пам'ятає, що подумала, що я "милий", але я знаю, як я виглядаю, і це не те слово, яке я б використав", — не без іронії зазначив Джост.

При цьому він зазначив, що посмішка актриси вбила його наповал, а спілкування з нею виявилося на диво легким і веселим.

"Я нарешті зустрів людину, яу зміг полюбити і відчуваю себе з нею настільки комфортно, наскільки не відчував ні з ким іншим. Тепер я відчуваю себе набагато впевненіше в тому, що роблю, і сміливо захищаю те, що створюю — неважливо, подобається це людям чи ні. А одного разу я прокинувся вранці в неділю після зйомок шоу і подумав: "Я б хотів стати батьком прямо зараз!", — уклав Коллін Джост.

Відзначимо, що в травні 2019 року Скарлет Йохансон з'явилася на публіці з обручкою з діамантом, що було витлумачено як заручини з Джостом через півтора року з початку їх романтичних відносин.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що актриса Скалетт Йохансон передумала виходити заміж, хоча приготування до весілля вже йшли повним ходом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини