Головна Новини Зірки скандал Алек Болдвін, який вбив українську кінематографістку дійшов до мирової угоди з її сім’єю
commentss НОВИНИ Всі новини

Алек Болдвін, який вбив українську кінематографістку дійшов до мирової угоди з її сім’єю

Алек Болдвін вбив Галину Гатчинсон, але дійшов до мирової угоди

5 жовтня 2022, 18:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський актор Алек Болдвін під час зйомок фільму "Іржа" застрелив українську кінематографістку Галину Гатчинсон. Майже через рік після смерті жінки її сім’я та Болдвін домовились про закриття справи. Про це повідомляє американське видання Deadline з посиланням на власні джерела.

Алек Болдвін, який вбив українську кінематографістку дійшов до мирової угоди з її сім’єю

Алек Болдвін вбив Галину Гатчинсон, але дійшов до мирової угоди. Фото з відкритих джерел

21 жовтня Болдвін під час репетицій однієї зі сцен фільму натис на курок та застрелив Галину Гатчинсон. 15 лютого її чоловік Метью Гатчинсон подав у суд на голлівудського актора. Через трагедію і судове розслідування зйомки фільму були зупинені.

Вранці, 5 жовтня Метью Гатчинсон оголосив, що було досягнуто мирової угоди у справі про смерть його дружини, якщо суд погодиться прийняти запропоновані сторонами умови.

Які саме умови мирової угоди американське видання не повідомляє, однак зазначає, що виконавчим продюсером фільму який знімала Галина Гатчинсон буде він. Відновлення роботи над постановкою призначено на початок 2023 року.

Чоловік Галини зазначає, що немає сенсу когось звинувачувати, адже усі розуміють, що відбувся нещасний випадок. Метью також наголосив, що вдячний за можливість віддати належне останній роботі своєї дружини та завершити зйомки.

Сам Алек Болвін повідомив у своєму Instagram, що зараз головне зробити усе найкраще для сина Галини.

Українська кінематографістка Галина Гатчинсон вважалась однією з найперспективніших жінок у Голлівудському кінематографі. Жінка народилась в Житомирській області, займалась журналістикою, а потім переїхала до США де зацікавилась сферою кіно. Гатчинсон зняла понад 30 стрічок різного формату та була членкинею Американської спілки кінематографістів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про слова Анджеліни Джолі у суді. Голлівудська зірка розповіла, що її бив колишній чоловік Бред Пітт.

Також "Коментарі" писали про актора з серіалу "Надприродне", який вбив власну матір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини