Головна Новини Зірки скандал Аліна Паш не поїде на Євробачення: сенсаційна заява
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліна Паш не поїде на Євробачення: сенсаційна заява

Про це співачка повідомила особисто

16 лютого 2022, 15:38
Поділіться публікацією:

Переможниця національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення" заявила, що відмовляється від подальшої участі, через скандал, що виникнув. Нагадаємо, співачку звинуватили у підробці документів про перетин кордону під час візиту в окупований Крим у 2015 році. Новиною Аліна Паш поділилась у своєму Instagram, передає портал "Коментарі".

Аліна Паш не поїде на Євробачення: сенсаційна заява

Аліна Паш. Фото з відкритих джерел

У своєму дописі, Аліна Паш заявила, що втомилась від цього скандалу і знімає свою кандидатуру з конкурсу.

"Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль.  Ми зв’яжемося із "Суспільним" та підпишемо всі необхідні документи". — повідомила співачка.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що Суспільний мовник опублікував офіційну заяву щодо скандалу з переможницею національного відбору "Євробачення" -  Аліною Паш. Так, після її перемоги з’явилась інформація, що співачка нібито незаконно відвідувала окупований Крим у 2015 році, не маючи на це дозволу української сторони. За підсумками голосування, у нацвідборі перемогла Аліна Паш з піснею "Тіні забутих предків", а гурт "Kalush Orchestra" посів друге місце, отримавши на один бал менше. Після оголошення переможця учасники гурту "Kalush" заявили про фальсифікації та про намір оскаржувати результати конкурсу у суді. Тому "Суспільне" звернулось з офіційним запитом до Держприкордонслужби України і допоки не отримає підтвердження або спростування цієї інформації — не підписуватиме контракт з артисткою. Згодом виявилось, що довідка, яку надала артистка — дійсно фіктивна. 

Читайте також: Україна здобула першу медаль на зимових Олімпійських іграх-2022




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини