Головна Новини Зірки скандал Бред Пітт побив Анджеліну Джоллі? У мережі з'явилися фотографії
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Бред Пітт побив Анджеліну Джоллі? У мережі з'явилися фотографії

Кількатижнева суперечка між Джонні Деппом і Ембер Херд ледве закінчилась, але, можливо, зараз назріває черговий зірковий суд. Анджеліна Джолі показала фотографії синців, які нібито завдав їй Бред Пітт під час польоту на літаку

22 серпня 2022, 15:24 comments1546
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Шлюб між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом розірвав суд у 2019 році. Пара разом з 2005 року, але тільки в 2014 році вони офіційно у шлюбі. Всього лише через два роки Джолі подала на розлучення, мотивуючи це "непримиренними розбіжностями".

Бред Пітт побив Анджеліну Джоллі? У мережі з'явилися фотографії

Скандал між Анджеліной Джолі та Бредом Піттом

На днях таблоїд Page Six опублікував фото ймовірних побоїв Джолі. Інцидент стався у 2016 році, коли пара з дітьми летіла з Франції в США на приватному літаку.

Ситуація в якийсь момент стала настільки серйозною, що за неї вирішило взятись  ФБР. У документації від ФБР, були не тільки образи, свідчення дітей, а й фотографії синців на тілі Джолі — один на руці, інший — на лікті.

Бред Пітт побив Анджеліну Джоллі? У мережі з'явилися фотографії - фото 2
Джолі збиралася свідчити агентам ФБР про те, що Пітт випивав алкоголь під час польоту, а потім зачинився з нею в туалеті та почав кричачи, що підірве сім’ю. В той момент одна з дітей подружжя плакала за дверима туалету і запитала:
"Мамо, все гаразд?"


Відповідь Бреда Пітта була такою:

"Ні, з мамою не все гаразд. Вона руйнує нашу сім'ю. Вона божевільна!"


Далі Анджеліна Джолі засвідчила, що після цих слів ситуація погіршилася. Дитина сказала Пітту, що саме він божевільний, а не мати. Після цього, актор розлютився і кинувся на дитину, а Джолі намагалася стримати агресивного батька ліктем. Також відомо, що після приземлення в аеропорті Лос-Анджелеса Бред Пітт не випускав сім’ю ще 20 хвилин з літака.

Цікаво, що актора не заарештували та не висунули звинувачень, а ФБР закрило розслідування у листопаді 2016 року. Джолі попросила у слідчих документи, щоб з'ясувати, чому справу закрили. Однак інформатори таблоїда "Page Six" вважають, що вся ситуація "штучна", адже Анджеліна хоче позбавити колишнього чоловіка батьківських прав.

Раніше ми вже повідомляли, що Бред Пітт подавав у суд на Джолі через продаж спільного майна російському олігарху.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини