Головна Новини Зірки скандал Букінгемський палац почав розслідування скарг підлеглих на Меган Маркл
commentss НОВИНИ Всі новини

Букінгемський палац почав розслідування скарг підлеглих на Меган Маркл

Представники герцогині відкинули ці звинувачення

4 березня 2021, 01:41
Поділіться публікацією:

Британський королівський двір проведе розслідування можливих випадків принизливого ставлення герцогині Сассекському американки Меган Маркл до власних підлеглих, про які повідомляла газета The Times. Це сталося після того, як видання повідомило, що два співробітники Кенсингтонського палацу з команди герцогині Сассекському були змушені звільнитися в 2018 році через що чиниться на них з її боку "нестерпного тиску".

Букінгемський палац почав розслідування скарг підлеглих на Меган Маркл

Меган Маркл (фото з відкритих джерел)

Меган Маркл заявила, що вона сама є жертвою буллінг і звинуватила Букінгемський палац в організації наклепницької кампанії проти неї. За словами представників герцогині, палац нібито використовував газету "для поширення абсолютно неправдивої інформації" напередодні інтерв'ю, яке Меган і принц Гаррі дали Опрі Уїнфрі і яке повинно вийти в ефір 7 березня.

"Ми безсумнівно дуже стурбовані прозвучали в The Times твердженнями про заяви, зроблені колишнім співробітником герцога і герцогині Сассекському. Відповідно, наша команда, що займається кадрами, розгляне обставини, описані в статті. Задіяні співробітники, включаючи тих, хто покинув палац, будуть запрошені взяти в цьому участь, щоб подивитися, чи можна витягти уроки "- йдеться в заяві.

Нагадаємо, герцог і герцогиня Сассекському Гаррі і Меган (Маркл) очікують другу дитину. Інформацію про вагітність підтвердила прессекретар подружжя. Прессекретар зазначила, що у півторарічного Арчі з'явиться молодший брат або сестра. Це оголошення було зроблено майже через 37 років після того, як Принц Чарльз і принцеса Діана оголосили, що чекають на другу дитину — принца Гаррі. Джерело, близьке до Гаррі і Меган, зазначив, що пара розповіла своїм сім'ям раніше, ніж оприлюднити цю новину публічно в неділю, 14 лютого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: The Times
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини