Головна Новини Зірки скандал «Це ненормально»: в Мережі обурюються через виступ Тіни Кароль
commentss НОВИНИ Всі новини

«Це ненормально»: в Мережі обурюються через виступ Тіни Кароль

У мережі розкритикували виступ української співачки Тіни Кароль на фестивалі Atlas Weekend: що сталося

8 липня 2021, 11:05 comments1180
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Тіна Кароль в цьому році стала хедлайнером масштабного фестивалю Atlas Weekend, який проходить в столиці України. Співачка обіцяла глядачам неймовірне шоу, тому максимально постаралася, щоб її виступи були ефектними. Правда, не всім сподобався її номер з пітоном, тому співачка зіткнулася з хвилею хейта в мережі.

«Це ненормально»: в Мережі обурюються через виступ Тіни Кароль

Тіна Кароль / Фото: @tina_karol

Під час виконання пісень "Ніжно" і "Твої гріхі" Тіна Кароль вийшла на сцену з королівським пітоном на руках. І багато хто розкритикував зірку за те, що заради антуражу вона експлуатувала тварину. У Мережі з цього приводу розгорівся скандал, і шанувальники співачки розділилися на два табори: одним номер виконавиці сподобався, а другі почали розносити його в пух, і прах.

Своє обурення також висловив блогер Євген Будерацький, який закликав зоозахисників звернути увагу на цей інцидент.

А ось травесті-діва Монро заявила, що перформенс Тіни Кароль дуже нагадує виступ Брітні Спірс у 2000-х роках, коли американська співачка також виконувала пісні з пітоном на шиї.

На сторінці Тіни Кароль в Instagram шанувальники висловили своє обурення: "Це не нормально — брати за реквізит тварина", "Куди дивляться захисники тварин?", "Невже було обов'язково чимось зайняти руки?", "Більшого абсурду не вигадані", "Експлуатувати тварин-огидно", "Шкода пітона... ", — відзначили фоловери.

Нагадаємо, що популярна виконавиця Тіна Кароль передчасно закінчила свій концерт в Одесі через дощ, присоромити керівництво закладу за неналежні умови для виступу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку місяця Тіна Кароль представила новий кліп "Красиво", зачарувавши спокусливим танцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини