Головна Новини Зірки скандал «Дизель шоу» транслюються в ефірі російського телеканалу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Дизель шоу» транслюються в ефірі російського телеканалу

Російський телеканал "Че!" належить холдингу "СТС Медіа", яким володіють російські держбанки, пов'язані з президентом РФ Володимиром Путіним

10 лютого 2021, 02:25
Поділіться публікацією:

Шоу Дизель-шоу потрапило в ефір російського телеканалу "ЧЕ", який знаходиться в списку санкцій України.

«Дизель шоу» транслюються в ефірі російського телеканалу

Дизель шоу (фото з відкритих джерел)

Телеканал входить в холдинг СТС медіа, включений до списку санкцій РНБО України.

Телеканал прокоментував появу українського шоу Дизель-шоу в ефірі тим, що "в складі "Дизель-шоу" виступають учасники команд КВН "Повітове місто" і "ПП" Сергій Писаренко, Євген Нікішин та Євген Сморигін, які свого часу завоювали всенародну любов".

Адміністрація телеканалу "Че" провела аналогію між форматами "Дизель-шоу" і "Уральських пельменів" які жартують на актуальні соціальні теми. Своєю чергою керівник "Дизеля" Єгор Крутоголов повідомив, що права на трансляцію були продані каналом ICTV.

Російський телеканал "Че!" належить медіа холдингу "СТС Медіа", яким володіють російські державні банки, пов'язані з президентом Росії Володимиром Путіним.

Нагадаємо, у відповідь на звинувачення студії "Квартал 95" в тому, що вони вкрали пародійний номер у її авторів — "Дизель Шоу", керівник "Кварталу" Артем Михайличенко позначив, що дана постановка була прочитана в книзі "Аля, містер Блот і буква Z ". Про це керівник авторської групи написав в коментарі під викривальної публікацією. "В цілому ви праві: жарт можна придумати один раз, а вкрасти кілька .... Ось в цьому випадку ми стали другими", — уклав представник "Кварталу" і додав посилання на електронну версію книги.

Також він додав, що самі артисти "Дизель Шоу" злукавили, коли назвали цей номер авторським, а значить і самі його "позичили" в першоджерелі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Век

10 лютого 2021, 02:56

Главное что 95 квартал не транслируют)


Новини