Головна Новини Зірки скандал Джонні Депп програв в суді колишній дружині
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонні Депп програв в суді колишній дружині

У суді колишня дружина актора неодноразово розповідала про насилля з боку чоловіка

2 листопада 2020, 20:54
Поділіться публікацією:

Високий суд Лондона задовольнив позов не на користь голлівудського актора Джонні Деппа, який звинуватив британське видання Sun у наклепі.

Джонні Депп програв в суді колишній дружині

Фото: Sky News

Раніше видання опублікувало інформацію, згідно з якою жорстоко поводився та бив свою колишню дружину акторку  Ембер Герд.

Ще влітку суд продовж трьох тижнів заслухав свідчення колишнього подружжя, яке обмінювалося взаємними заявами в насильстві. Упродовж слухання стали відомими деталі, здавалося б, ідеального шлюбу: романи, алкоголізм Деппа, легку поведінку Герд та сварки.

Суд вирішив не задовольняти позов на користь Джонні Деппа та відмовив  призначити компенсацію актору заявлену у позові компенсацію. 

"Я зробив висновки, що захист не зміг надати підтвердження правдивості слів, які публікував, — відповів суддя Ендрю Нікол. — Отже, цей позов відкидається".

У 2018-му британський таблоїд Sun вперше опублікував новину, в якій йшлося про те, що Депп – "чоловік, який б'є свою дружину". Юристи видання стверджували, що у них немає сумнівів у тому, що актор постійно звертався до насильства Ембер Герд.

У свою чергу Депп звинуватив таблоїд в наклепі, заявивши, що  усі  звинувачення це вигадка. На захист актора виступали його ексдружина, співачка та акторка Ванесса Параді, та екскохана, актриса Вайнона Райдер. Жінки розповіли, що не знали усіх деталей подружнього життя між позивачем та відповідачем,  але вказали на те, що Депп ніколи не піднімав на них руку.

У суді Херд неодноразово розповідала про насилля з боку чоловіка та згадала нібито він жбурляв у неї пляшки, а якось кинув телефон прямо в обличчя.

"Деякі епізоди були настільки жахливими, що я боялася за своє життя.  Гадала, що він ненароком мене уб'є, або зробить це втративши контроль над собою", — зазначила акторка.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що зірка "Щоденників вампіра" запустила свій бренд одягу



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: BBC News Україна
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини