Головна Новини Зірки скандал Футболіста "Реал Мадрида" судитимуть через секс-скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Футболіста "Реал Мадрида" судитимуть через секс-скандал

Форварда "Реал Мадрида" Каріма Бензема звинувачують у шантажі

8 січня 2021, 22:05 comments2395
Поділіться публікацією:

Відомий футболіст постане перед Фемідою. Форварда "Реал Мадрида" Каріма Бензема викликають в суд як співучасника злочину. Про це повідомляє інтернет-видання Marca.

Футболіста "Реал Мадрида" судитимуть через секс-скандал

Каріма Бензема звинувачують в секс-скандалі. Фото: real-madrid.ru

Справа у тому, що 33-річного спортсмена вважають причетним до секс-скандалу, який відбувся з колишнім півзахисником збірної Франції Матьє Вальбуеном. Постраждалий повідомляє, що його шантажували інтимним відео.

Ще в 2015 році злочинці погрожували футболісту публікацією особистого відео порнографічного характеру.

Слідство повідомило, що Карім був співучасником злочину та передавав вимоги шантажистів Матьє Вальбуену. Проте адвокат Бензема доводить зовсім інше. Він називає рішення про виклик форварда до суду "абсурдним і несправедливим". Захисник говорить, що його підопічний ніяким образом не причетний до шантажу.

Ця ситуація значно вплинула на репутацію футбольної команди "Реал Мадрид". Також справа підірвала й імідж самого форварда Каріма Бензема. Тривалий час члени команди повністю його ігнорували.

Нагадаємо, що на щорічній церемонії нагородження кращих футболістів, яку проводить Всесвітня федерація футболу був визначений найкращий гравець сезону 2019/2020. Ним став Роберт Левандовскі — польський форвард і гравець німецької футбольної команди "Баварія".

Також 35-річний футболіст, лідер італійського клубу "Ювентус" і збірної Португалії Кріштіану Роналду розповів, чи не збирається найближчим часом завершувати кар'єру. Що відповів футболіст, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповів, скільки заробляють українські футболісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.marca.com/
comments

Обговорення


Новини