Головна Новини Зірки скандал Голлівудський актор втратив усі ролі через секс-скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор втратив усі ролі через секс-скандал

Кар'єра Хаммера похитнулася з початку 2021 року

31 березня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Секс-скандали, в яких опинився 34-річний голлівудський актор Армі Хаммер, серйозно вплинули на його кар'єру в кінематографі. Нещодавно він втратив роль у трилері "Шпигун на мільярд доларів".

Голлівудський актор втратив усі ролі через секс-скандал

Армі Хаммер / www.vanityfair.com

Інсайдери повідомляють, що ця кінострічка про "холодну війну" була останнім активним проєктом актора і нині він більше ніде не задіяний. Американська кінокомпанія Walden Media, яка знімає фільм "Шпигун на мільярд доларів" розірвала контракт з Армі Хаммером на тлі секс-скандалів з його участю. Однак представники кінокомпанії відмовилися коментувати цей інцидент. 

У новому трилері 34-річний актор повинен був зіграти з Мадсом Міккельсеном. Хто тепер замінить його в кінострічці — наразі невідомо.

Зазначимо, що Армі Хаммер знявся в понад 40 фільмах, найвідоміші з яких "Агенти А.Н.К.Л.", "Готель Мумбаї: Протистояння", "Ребека", "Народження нації".

Нагадаємо, в січні 2021 року голлівудський актор опинився в центрі скандалу. Його колишня дівчина Кортні Вучековіч і ще кілька інших жінок заявили про жорстоке поводження, якого вони, імовірно, зазнали з боку знаменитості. Пізніше в Instagram-акаунті House of Effie з'явилися скріншоти листування, в яких брав участь актор і його колишні подружки. Там він говорив про свої сексуальні уподобання, які включали фантазії БДСМ, пов'язані з кров'ю, насильством, зґвалтуванням і канібалізмом. Актор у своє виправдання заявив, що ці повідомлення фейкові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в березні 2021 року голлівудського актора Армі Хаммера знову вплутали в секс-скандал. Одна з його колишніх пасій заявила, що він її побив і жорстоко зґвалтував.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини