Головна Новини Зірки скандал Хуліганство на схилі літ: актрису Сюзен Серендон з фільму «Синій жук» заарештували у Нью-Йорку
commentss НОВИНИ Всі новини

Хуліганство на схилі літ: актрису Сюзен Серендон з фільму «Синій жук» заарештували у Нью-Йорку

76-річна американська зірка потрапила під арешт: її та ще 7 людей забрали працівники поліції у центрі Нью-Йорка. Це сталося під час акції протесту

11 травня 2023, 13:55
Поділіться публікацією:

Пишуть "Коментарі" з посиланням на People.

Хуліганство на схилі літ: актрису Сюзен Серендон з фільму «Синій жук» заарештували у Нью-Йорку

Сюзен Серендон. Фото з відкритих джерел

Жінка вийшла на мітинг спільно з працівниками ресторанів,  з закликом підвищити мінімальні зарплати фахівців цієї сфери. А саме, включення їх до нового закону, який підвищує мінімальну заробітну плату до 17 доларів на годину.

Сюзен Серендон спільно з однодумцями намагалися розвісити банер у вестибюлі Капітолія та скандували гучні гасла. Через деякий час її та ще 7 активістів за хуліганство затримали поліцейські.

Американська зірка уже тривалий час підтримує рух "Єдина справедлива заробітна плата", для працівників різних сфер.У схожий скандал, жінка уже потрапляла у 2018. Також, під час мирної акції протесту.

Її шанувальники вважають теперішній інцидент у Нью-Йорку провокацією. Водночас, актриса користується популярністю та впізнаваністю й продовжує відвідувати різні заходи такого плану, стаючи на захист прав працівників.

Попри боротьбу за рівноправ’я та справедливість, Сьюзен Сарандон продовжує зніматися у кіно. І уже незабаром, у прокат виходить фільм із нею "Синій жук", де активістка зіграла героїню на ім'я Вікторія Корд.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Учасник "Холостячки" зіграв весілля з коханим у Мексиці: його обранцем став колумбієць "Спочатку обмінялися клятвами на пірсі, а після влаштували розкішний бенкет на яхті": фридайвер Андрій Хветкевич побрався з чоловіком. В минулому, Андрій — учасник 2 сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч. Його "половинкою" став колумбієць Феліпе. Про це пишуть "Коментарі", з посиланням на Instagram Хветкевича.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини