Головна Новини Зірки скандал Каньє Веста захейтили в Росії за нову пісню: кого образив репер
commentss НОВИНИ Всі новини

Каньє Веста захейтили в Росії за нову пісню: кого образив репер

Увагу людей привернула пісня "Vultures", випущена 2024 року

3 липня 2024, 11:01
Поділіться публікацією:

Каньє Вест, який завжди знаходиться у центрі медійної уваги через свої скандальні заяви, знову став героєм гарячих дискусій. Цього разу причиною стала його нова пісня "Vultures", яка спричинила бурю обурення в Росії.

Каньє Веста захейтили в Росії за нову пісню: кого образив репер

Після поїздки до РФ скандальний Каньє Вест отримав звинувачення від росіян

Російські активісти з руху "Сорок сороків" звернули увагу на один із рядків у пісні: "She Russian, I beat up the psy for Ukraine". Це перекладається як "Вона російська. Я т а * нув дівку за Україну". Ці слова викликали обурення, оскільки, на думку критиків, вони дискредитують російських жінок і загалом ображають національну гідність.

Активісти вже подали заяву до поліції та вимагають притягти Веста до відповідальності за пропаганду дискримінації. Вони стверджують, що його слова неприпустимі і шкодять образу російських жінок.

Каньє Веста захейтили в Росії за нову пісню: кого образив репер - фото 2

Нагадаємо, що Вест відкрито підтримує Росію, проте останні події можуть серйозно підірвати його популярність у країні. Ситуація продовжує розвиватися, і поки що не зрозуміло, які будуть наслідки для репера. Сам Каньє Вест поки що не коментував ситуацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Російський продюсер Йосип Пригожин та співачка Валерія, відомі своєю підтримкою терористичного вторгнення РФ в Україну, вирушили до Сербії .

Також "Коментарі" писали про те, що ще одна патріотка виїхала з Росії . Російська знаменитість Альбіна Джанабаєва зупинила поки що власну музичну кар'єру на паузу і поїхала до Іспанії. Співачка забрала з собою трьох дітей від російської зірки Валерія Меладзе, який так і не сказав, як він оцінює повномасштабну війну Росії на території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини