Головна Новини Зірки скандал Келлі Кларксон повідомила основні причини розлучення з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Келлі Кларксон повідомила основні причини розлучення з чоловіком

У нещодавньому зізнанні своїм глядачам популярна виконавиця розповіла, чому йде від чоловіка

26 листопада 2020, 22:16 comments1155
Поділіться публікацією:

У червні співачка подала на розлучення після семи років шлюбу.

Келлі Кларксон повідомила основні причини розлучення з чоловіком

Фото з відкритих джерел

Популярна американська виконавиця та володарка Греммі Келлі Кларксон розповіла, що цей рік був непростим для неї. Здебільшого мова йде про розлучення з Брендом Блекстоком, серед причин якого жінка назвала "непримиренні розбіжності". 

"Навіть у свої 38 відчуваю, що я змінююсь та прогресую в хорошому сенсі цього слова. Хочу бути впевненою, що я найкраща версієя самої себе", — сказала Кларксон.

У своєму ток-шоу "Шоу Келлі Кларксон" вона розповіла глядачам про свої особисті рішення та переживання. Здебільшого музикантка говорила про самопізнання, самоповагу та духовний ріст. 

"З часом люди, які вас оточують можуть погано на вас впливати. Це не означає, що вони погані. Це означає, що ви йдете різними шляхами. І я гадаю, що це нормально" – додала виконавиця.

Також співачка повідомила, що її діти будуть відвідувати психолога, щоб їм легше було справитися з розлученням батьків. Варто зазначити, що колишнє подружжя просить суд прийняти рішення про спільну опіку над своїми двома дітьми. 

"Цей рік вніс багато змін в моє особисте життя. Це стосується не лише мого серця, а й кількох маленьких сердечок", — заявила співачка та натякнула на своїх дітей. "Не буду розголошувати занадто багато подробиць, але я "мама ведмедиця" і мої діти залишаються на першому місці" – каже Кларксон.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про 9 найбільш неочікуваних голлівудських розставань у 2020 році, серед яких є пара Келлі Кларксон та Брендона Блекстона. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини