Головна Новини Зірки скандал Китайські націоналісти погрожують бойкотувати "Воскресіння Матриці": чим Кіану Рівз розлютив громадян КНР
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайські націоналісти погрожують бойкотувати "Воскресіння Матриці": чим Кіану Рівз розлютив громадян КНР

Китайські націоналісти погрожують бойкотувати «Воскресіння Матриці» через підтримку Кіану Рівзом благодійного концерту Тибету

28 січня 2022, 16:52
Поділіться публікацією:

Групи китайських націоналістів погрожували бойкотувати "Воскресіння Матриці", четверту частину науково-фантастичної франшизи, у відповідь на те, що Кіану Рівз приєднався до благодійного концерту, організованого Tibet House US. Про це повідомляє Insider.

Китайські націоналісти погрожують бойкотувати "Воскресіння Матриці": чим Кіану Рівз розлютив громадян КНР

Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс у фільмі «Матриця: Воскресіння» - Insider

Tibet House — міжнародна група некомерційних організацій, що пропагує тибетську культуру — вважається китайською владою організацією, яка виступає за незалежність Тибету,  повідомляє Variety, яка першою повідомила про цю історію. Китайський уряд стверджує, що Тибет, який має складну геополітичну базу, є частиною Китаю.

Рівз виступав на щорічному благодійному концерті разом з кількома іншими артистами, включаючи Патті Сміт і Трея Анастасіо. Variety повідомила, що після того, як було оголошено про появу Рівза, китайські націоналісти, які заповнюють сайти соціальних мереж і називають себе "маленькими рожевими", запропонували бойкотувати "Матрицю" у відповідь.

"Як може Кіану Рівз цього не зрозуміти і взяти участь у концерті за незалежність Тибету? Хіба ці знаменитості не бояться втратити ринок Китаю?" — повідомив обліковий запис у китайській соцмережі Weibo.

Інший користувач Weibo написав, що "Воскресіння Матриці" можна видалити, в той час як інший написав "забирайтеся з китайського ринку, дякую", повідомляє Variety. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", актор Кіану Рівз поділився секретом своєї молодості. Кіану Рівз ретельно стежить за своєю фігурою завдяки правильному харчуванню та регулярній фізичній активності. Під час знімання першої частини "Матриці" актор дотримувався жорсткої дієти. У його харчуванні було мало натрію та жиру, але в ніч перед зніманням він з'їдав стейк, хоча у звичайному житті не налягає на м'ясні продукти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини