Головна Новини Зірки скандал Кого уникають на знімальному майданчику: Топ-4 скандальних акторів Голлівуд
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого уникають на знімальному майданчику: Топ-4 скандальних акторів Голлівуд

Найскандальніші зірки Голлівуду, з якими ніхто не хоче працювати

19 червня 2024, 12:30
Поділіться публікацією:

За блискучими посмішками та гламурними образами голлівудських зірок ховаються не лише талант та багаторічна праця, а й часом скандальні історії. У цьому матеріалі ми розповімо про кількох відомих акторів, чия поведінка поза камерами викликає не менше обговорень, ніж їх ролі в кіно.

Кого уникають на знімальному майданчику: Топ-4 скандальних акторів Голлівуд

Скандальні голлівудські зірки

Ліндсі Лохан

Ліндсі Лохан, одного разу одна з найперспективніших молодих актрис, сьогодні відома не лише своїми ролями, а й серією скандалів. Крадіжки, алкоголь, порушення графіка зйомок – все це серйозно підірвало репутацію Лохан та її кар'єру у кіноіндустрії. Ситуація посилювалася частими відвідуваннями нічних клубів, де актриса в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння вступала у конфлікти з відвідувачами і навіть нападала на медсестру у реабілітаційному центрі.

Кого уникають на знімальному майданчику: Топ-4 скандальних акторів Голлівуд - фото 2

Чарлі Шин

Чарлі Шин, колись один із найбільш високооплачуваних телевізійних акторів, був змушений залишити шоу "Два з половиною чоловіки" через алкоголь та прогули. Після того, як стало відомо про його боротьбу з ВІЛ, Шин переглянув свої пріоритети і став більше уваги приділяти своєму здоров'ю.

Кого уникають на знімальному майданчику: Топ-4 скандальних акторів Голлівуд - фото 3

Рассел Кроу

Відомий своєю гарячою натурою Рассел Кроу неодноразово опинявся в центрі скандалів через свій запальний характер. Однак, незважаючи на серйозні промахи в минулому, актор зміг змінитись під впливом часу та сім'ї, ставши більш миролюбним та відповідальним.

Кого уникають на знімальному майданчику: Топ-4 скандальних акторів Голлівуд - фото 4

Дженіфер Лопес

Дженніфер Лопес відома не лише своїми музичними та акторськими досягненнями, а й особливими вимогами на зйомках та концертах. Вона часто вимагає виключно білі гримерки та особливі умови, що спричиняє труднощі для організаторів. 2013 року її навіть відмовилися запросити вести церемонію відкриття крикетного турніру через її надмірні вимоги.

Кого уникають на знімальному майданчику: Топ-4 скандальних акторів Голлівуд - фото 5

Ці історії нагадують нам, що світ кінематографа не завжди такий ідеальний, як здається на екрані, і що професіоналізм є важливим не лише під час зйомок, а й за їх межами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини