Колишня дівчина голлівудського актора розкрила його страшну таємницю

Дівчина розповіді про те, яким жахливим чином актор готувався до зйомок у фільмі

Відомий американський актор Шайа ЛаБаф, який прославився своїми ролями у фільмах "Трансформери", "Тупий і ще тупіший тупого" і багатьох інших, вбивав вуличних тварин. Про це розповіла його колишня дівчина, співачка FKA Twigs, в інтерв'ю для журналу Elle.

За словами екс-коханої голлівудського актора, під час підготовки до зйомки фільму "Вибиваючи борги", який вийшов на телеекрани у 2020 році, Шайа придумав спосіб, як краще вжитися в майбутню роль. Він став вбивати бродячих собак в місті. Варто відзначити, що в фільмі Шайа ЛаБаф повинен був грати бандита, який разом з колегою карав боржників, "вибиваючи" з них борги для авторитетних бандитів Лос-Анджелеса.

Співачка зазначила, що дізнавшись про те, як її коханий "вживається" в роль, прийшла в жах, адже таке неможливо було навіть уявити. Вона спробувала йому пояснити, що це жахливі вчинки й жодна роль цього не варта. Однак актор став заперечувати це, стверджуючи, що вбивства собак і справді допоможуть йому краще відіграти роль у фільмі та краще в неї вжитися.

Крім того, кінозірка звинувачував дівчину в тому, що вона не підтримує його у творчості. Потім він і зовсім заявив, що вона не знає, як це, бути актором. Шайа порівняв професію своєї партнерки з професією кіноактора і зазначив, що він не забирається на сцену заради пари рухів, а відіграє справжню роль у фільмах.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про висхідних зірок 2021: хто потрапив до рейтингу журналу Time. Також сайт інформував про смерть відомого російського актора, зірки "Іронії долі" і "Службового роману".