Головна Новини Зірки персона Помер відомий російський актор: зірка «Іронії долі» і «Службового роману»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий російський актор: зірка «Іронії долі» і «Службового роману»

Актор помер у власному будинку

18 лютого 2021, 10:05 comments1675
Поділіться публікацією:

Не стало легендарного радянського і російського актора Андрія Мягкова. Про смерть улюбленця мільйонів телеглядачів різних поколінь повідомив Telegram-канал "Mash".

Помер відомий російський актор: зірка «Іронії долі» і «Службового роману»

Андрію Мягкову було 82 роки на момент смерті. Фото із відкритих джерел

Скоріш за все, причина смерті 82-річного актора — гостра серцева недостатність. За інформацією преси, Мягков помер у власному будинку, тіло знайшла його дружина, акторка Анастасія Вознесенська. Варто зазначити, що у зіркової пари немає дітей. Ще будучи в менш поважному віці, Андрій Мягков пояснював відсутність спадкоємців щільними робочими графіками подружжя.

Якщо актора справді не стало через проблеми з серцем, то це не дуже дивує  Мягков і раніше страждав від захворювань головного людського органу. Більш того, йому двічі проводили операцію на серці  обидва рази у 2009 році.

Андрій Мягков був воістину улюбленцем мільйонів людей по всьому колишньому Радянському Союзу. Зрозуміло, найбільше українські телеглядачі знають актора, як виконавця ролей Жені Лукашина в "Іронії долі, або З легким Паром", а також Анатолія Новосельцева у "Службового роману".

Помер відомий російський актор: зірка «Іронії долі» і «Службового роману» - фото 2
Помер відомий російський актор: зірка «Іронії долі» і «Службового роману» - фото 3
Помер відомий російський актор: зірка «Іронії долі» і «Службового роману» - фото 4

Втім, Мягков зіграв і в багатьох інших фільмах, серед яких "Брати Карамазови", "Старий будинок", "Дні Турбіних", "Гараж" і т.д. Зрозуміло, не обійшлося без участі актора і не в настільки успішному продовженні "Іронії долі", яке вийшло на екрани у 2007 році. Всього за життя Мягков знявся у 71 фільмі, багато грав в театрі. Остання головна роль актора — голова КДБ, на прізвище Крючков в проекті "Туман розсіюється".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про смерть відомого російського актора, який зіграв в телесеріалі "Слід".

Також на порталі можна дізнатися, за яких обставин помер виконавець ролі чарівного французького кухаря в серіалі "Доярка з Хацапетівки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини