Компанія Louis Vuitton зганьбилася через свою річ: що сталося (ФОТО)

Чоловічий джемпер був вилучений з продажу

Французький будинок моди Louis Vuitton викликав обурення в соціальних мережах після використання неправильних кольорів для джемпера. Про це інформує сайт Daily Mail.

Як повідомляє джерело, на сайті компанії з'явився новий джемпер. На фотографіях зображена модель в чоловічому светрі з зеленою, жовтою і червоною смугами. В описі до нього було сказано, що дизайнери надихнулися національним прапором Карибського острова Ямайки. До слова, вартість речі становила 1730 доларів.


Однак користувачі Мережі помітили, що кольори на джемпері переплутані. Тобто бренд використав ефіопський прапор. На речі зображені кольори прапора Растафари та Ефіопії, замість чорного, зеленого і золотого, які присутні на прапорі Ямайки. Користувачі, які помітили помилку, звинуватили бренд в тому, що він навіть не спромігся перевірити, як виглядає прапор Ямайки.

"Це те, що ми цінуємо як ямайці: кольори нашого прапора - чорний, золотий і зелений. Чорний колір - це природне багатство і краса сонячного світла, золото - сільське господарство, а зелений колір - це надія", - відзначили в одній із соціальних мереж.


Прапор Ямайки

Прапор Ефіопії

Після скандалу, що розгорівся в соціальних мережах французький Будинок моди видалив із сайту модель джемпера з неправильними кольорами. Однак він все ще продається на японському сайті BuyMa.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Демі Мур відповіла на чутки про пластичну операцію, а також про те, що Володимир Дантес зізнався у шкідливу звичку.