Головна Новини Зірки скандал Конора Макгрегора заарештували за звинуваченням в непристойній поведінці: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Конора Макгрегора заарештували за звинуваченням в непристойній поведінці: деталі

Екс-боєць уже не в перший раз має проблеми із законом на тлі випивки

14 вересня 2020, 16:15
Поділіться публікацією:

Екс-чемпіона Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в двох вагових категоріях, ірландця Конора Макгрегора затримали правоохоронці острова Корсики. Про це повідомляє інформагентство "AFP" з посиланням на заяву поліції.

Конора Макгрегора заарештували за звинуваченням в непристойній поведінці: деталі

Джерело: mmada.net

"Після того, як 10 вересня була подана скарга, в якій засуджувалися дії, які можна було охарактеризувати як спробу сексуального насильства і демонстрацію сексуальної поведінки — ексгібіціонізму, пан Конор Ентоні Макгрегор став предметом слухань в жандармерії", — повідомляють правоохоронці.

Відомо, що інцидент стався кілька днів тому — 7 вересня. Макгрегор був затриманий в одному з розважальних закладів острова в стані алкогольного сп'яніння. Під вартою боєць перебував більше доби, після допиту його відпустили. За словами адвоката Макгрегора — Еммануеля Рамона — звинувачень бійцю не пред'явлено.

Менеджер Конора — Одді Аттар — також заступився за підопічного: "Я розгніваний. Конор Макгрегор не є і не буде мішенню для тих, хто женеться за гучними заголовками або хоче отримати гонорар".

Відомо, що екс-боєць і батько двох дітей вже не в перший раз має проблеми із законом. У минулому році його затримували за побиття відвідувача бару, який не захотів скласти йому компанію, а перед цим — за сутичку з фанатом, який сфотографував бійця, не запитавши дозволу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що тенісистка Наомі Осака здобула третю перемогу в турнірах Великого шолома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини