Головна Новини Зірки скандал Кравченко звинувачує Анну Кошмал у зраді «російським акторам»
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравченко звинувачує Анну Кошмал у зраді «російським акторам»

Тетяна Кравченко ще до початку війни славилася своїми проросійськими поглядами

12 червня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:

У нещодавньому інтерв'ю відома акторка серіалу "Свати" Тетяна Кравченко різку розкритикувала свою колегу по серіалу, українську акторку Анну Кошмал. Кравченко, яка не приховує своїх проросійських поглядів, зокрема підтримала анексію Криму та дії Росії на сході України, звинуватила Кошмал у невдячності та ворожому ставленні до російських акторів, які підтримують війну.

Кравченко звинувачує Анну Кошмал у зраді «російським акторам»

Кравченко звинувачує Анну Кошмал у зраді

Кравченко стверджує, що була "шокована" різкими висловлюваннями Кошмал про російських акторів з "Сватів", які підтримують війну. 

"Кошмал... Як вона раптом... Напевно, завдання там таке, я не знаю... могла б сказати, що не буде нічого говорити," — зазначила Кравченко в інтерв'ю. Акторка також пригадала, як Федір Добронравов допомагав Кошмал під час зйомок в Москві.

Окрім критики на адресу Кошмал, Кравченко також висловила нерозуміння стосовно Олександра Феклістова, іншого актора з "Сватів", який засудив російську агресію в Україні.

"Феклістов мене здивував. Ніхто ж із цих акторів у політиці нічого не розуміє, чому вони лізуть?" — сказала вона.

Нагадаємо, що Тетяна Кравченко неодноразово висловлювалася на підтримку російських наративів та критикувала українського президента Володимира Зеленського, використовуючи термінологію російської пропаганди про "фашизм в Україні". 

Нагадаємо, що СБУ офіційно висунула звинувачення проти продюсера і музиканта Юрія Бардаша, який втік у Росію і є активним прихильником військових дій проти України. На початку повномасштабного вторгнення він переїхав до РФ і почав вести активну інформаційну кампанію на підтримку окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини