Головна Новини Зірки скандал Маск відреагував на заяви Кадирова, що той подарував йому Tesla Cybertrack
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск відреагував на заяви Кадирова, що той подарував йому Tesla Cybertrack

Ілон Маск заявив, що не дарував Рамзану Кадирову автомобіль Cybertrack.

19 серпня 2024, 09:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американський мільярдер Ілон Маск заперечує, що дарував чеченському бойовику Рамзану Кадирову автомобіль Tesla Cybertrack. Маск назвав цю інформацію "дивовижною".

Маск відреагував на заяви Кадирова, що той подарував йому Tesla Cybertrack

Маск заперечив, що подарував Кадирову Cybertruck. Фото з відкритих джерел

Лідер Чечні Рамзан Кадиров опублікував відео на якому заявив, що отримав у подарунок модифікований Tesla Cybertrack. На автомобілі прикріпили автомат і за словами чеченського бойовика, американський автомобіль буде брати участь у війні в Україні.

"Ілоне, дякую! Приїжджай до Грозного, я прийму тебе як найдорожчого гостя! Не думаю, що наш МЗС Росії буде проти такої поїздки. І, звичайно, ми чекаємо нових напрацювань, які сприятимуть до завершення СВО", – заявив Кадиров у соцмережах.

Ілон Маск відреагував на цю інформацію під дописом користувача соцмережі X, який вказав, що Маск міг передати свої автомобілі країні, яка під санкціями та ще й для військового використання.

"Ви справді настільки відсталі, що думаєте, що я подарував Cybertruck російському генералу? Це дивовижно", — відповів Маск та додав, що це "ще один приклад того, наскільки брехливі традиційні ЗМІ", попри те, що інформація розповсюдилась переважно у соціальних мережах, зокрема і на платформі X.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Маск потрапив у скандал після критики алжирської боксерки Іман Хеліф, яка подала на нього та інших відомих осіб до суду.

Також "Коментарі" писали про прогноз Рамзана Кадирова щодо закінчення війни в Україні. Чеченський бойовик розповів коли це станеться та хто буде переможцем. За його словами, він впевнений у своєму прогнозі на 100% і без ніяких сумнівів передбачає перемогу РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини