Головна Новини Зірки скандал Мати P Diddy відреагувала на гучний секс-скандал: що сказала про сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати P Diddy відреагувала на гучний секс-скандал: що сказала про сина

Мати P Diddy стала на захист свого сина у скандалі про ймовірне сексуальне насильство, зґвалтування та сексуальну експлуатацію.

сьогодні, 11:27
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Смолл Комбс, мати Шона Комбса (P Diddy) відреагувала на звинувачення проти її сина назвавши їх "брехнею". За її словами, вона "спустошена і глибоко засмучена" через ситуацію та закликала припинити цькування P Diddy.

Мати P Diddy відреагувала на гучний секс-скандал: що сказала про сина

P. Diddy з мамою. Фото: Associated Press

Мати P Diddy через адвоката опублікувала повідомлення у якому стала на захист свого сина. У заяві Смолл Комбс повідомила, що P Diddy "робив помилки в минулому, як і всі ми", але наголосила, що він "не те чудовисько, яким його зображають" ЗМІ.

"Я звертаюся до вас сьогодні як мати, яка спустошена і глибоко засмучена звинуваченнями, висунутими проти мого сина Шона Комбса. Дуже боляче бачити, що мого сина судять не за правду, а за розповідь, створену з брехні", – вказує  Смолл Комбс.

Мати Шона Комбса наполягає, щоб її сину дали спокій і дочекались, поки він постане перед судом.

"Бути свідком того, що здається публічним самосудом над моїм сином до того, як він мав можливість довести свою невинуватість, є надто нестерпним болем, щоб передати його словами. Як і кожна людина, мій син заслуговує провести свій день у суді, щоб нарешті озвучити його сторону та довести свою невинність", — наголосила Комбс.

Далі мати P Diddy заявила, що Комбс "робив помилки в минулому", маючи на увазі записи камер спостереження 2016 року на яких видно, як репер жорстоко б’є свою тодішню дівчину Кессі Вентуру. Однак, Смолл Комбс вважає, що ці відео використали проти її сина для нових звинувачень.

Нагадаємо, що з минулого року P Diddy зіткнувся з низкою справ, коли його колишня партнерка Кессі Вентура звинуватила його в зґвалтуванні та насильстві. P Diddy заперечував звинувачення, і справу було врегульовано поза судом через день після її подання. Однак згодом на нього подали до суду 12 інших жінок, багато з яких звинуватили репера в тому, що він наказував їм вживати наркотики та нападав на них. 

Після цього, на ім'я Шона Комбса надійшло загалом понад 100 додаткових обвинувачень від чоловіків та жінок, за ймовірне сексуальне насильство, зґвалтування та сексуальну експлуатацію.

9 жовтня адвокати P Diddy виступатимуть у судді за його звільнення під заставу. Раніше йому було відмовлено у звільненні. Прокурори стверджували, що репер становить "значний ризик" для майбутнього судового розгляду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи зможе P Diddy виправдатися: нові подробиці скандальних позовів.

Також "Коментарі" писали про те, як Емінем та "Надприродне" натякали на злочини P Diddy.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини