Головна Новини Зірки скандал На Кім Кардашьян і Флойда Майвезера подали до суду: як зірки ввели в оману своїх підписників
commentss НОВИНИ Всі новини

На Кім Кардашьян і Флойда Майвезера подали до суду: як зірки ввели в оману своїх підписників

На Кім Кардашьян і Флойда Мейвезера подали до суду через рекламу криптовалютного токена

12 січня 2022, 10:06
Поділіться публікацією:

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашян і легенда боксу Флойд Мейвезер-молодший опинилися перед позовом, у якому стверджують, що знаменитості ввели інвесторів в оману, рекламуючи токен криптовалюти. Про це повідомляє Reuters.

На Кім Кардашьян і Флойда Майвезера подали до суду: як зірки ввели в оману своїх підписників

Кім Кардашьян - Reuters

У позові, поданому 7 січня до федерального суду Лос-Анджелеса, стверджується, що знаменитості рекламували токени, продані EthereumMax, або EMAX, щоб підвищити їхню ціну та отримати прибуток "за рахунок своїх послідовників та інвесторів".

"Керівники компанії, співпрацюючи з кількома промоутерами знаменитостей... робили неправдиві або оманливі заяви про EthereumMax через рекламу в соціальних мережах та інші рекламні заходи", — йдеться в позові.

Згідно з позовом, Кардашьян просувала EthereumMax в публікації в Instagram в червні 2021 року, коли у неї було 250 мільйонів підписників.

"Ви любите криптовалюту?" вона написала в пості, а потім застерігала, що "це не фінансова порада", але вона хотіла б поділитися "тим, що мої друзі щойно розповіли", тобто про токени EthereumMax. Вона включила хештег #AD, щоб показати, що публікація є платною рекламою, йдеться в позові.

Мейвезер рекламував EthereumMax у своїх боксерських трансляціях під час перегляду бою із зіркою YouTube Логаном Полом у червні.

Представники Кардашьян і Мейвезер не відразу відповіли на запити про коментар.

У позові також була названа компанія EthereumMax.

"Оманлива історія, пов’язана з недавніми звинуваченнями, пронизана дезінформацією про проект EthereumMax. Ми заперечуємо звинувачення і з нетерпінням чекаємо на те, що правда відкриється", – йдеться у заяві EthereumMax. 

Позов, поданий жителем Нью-Йорка, який купив токени EMAX і втратив гроші, пропонується як колективний позов для всіх, хто купив токени EMAX з середини травня до кінця червня 2021 року.

У справі вимагається відшкодування втрачених людьми грошей.

Як повідомляли раніше "Коментарі", бізнес-менеджера Кардашьян і Нікі Мінаж знайшли мертвою в автомобілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини