Головна Новини Зірки скандал «Нехай інші йдуть воювати, а я не дурень»: відома актриса про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

«Нехай інші йдуть воювати, а я не дурень»: відома актриса про війну

Євгенія М'яка критикує чоловіків, які ігнорують військову службу

25 червня 2024, 15:38
Поділіться публікацією:

Під час війни кожен обирає свій шлях: хтось іде захищати країну, а хтось продовжує вести звичний спосіб життя. Українська актриса Євгенія М'яконька в інтерв'ю "Обозревателю" розповіла про своє ставлення до чоловіків, які вважають за краще не брати участь у військових діях.

«Нехай інші йдуть воювати, а я не дурень»: відома актриса про війну

Відома акріса, чий чоловік воює у ЗСУ, висловилася про ухилистів

Євгенія, чий чоловік Олександр Зарубей, колишній актор і нині боєць ЗСУ, не приховує свого роздратування щодо чоловіків, які кажуть: "Нехай інші йдуть воювати, а я не дурень". За її словами, особливо прикро бачити, як багато чоловіків розважаються у ресторанах, тоді як їхні однолітки ризикують життям на фронті.

"Знаєте, коли Олександр пішов, я якось по-іншому почала дивитися на інших чоловіків, на їхні вчинки. Особливо коли потрапила одного разу на Хрещатик увечері. Скільки здорових мужиків веселяться ресторанами – мене прямо це конкретно вибестило. Я не кажу, що всі зараз повинні встати і піти воювати, – ні, мова не про це. то під час війни поводиться відверто пішло – це боляче. Люди в окопах сидять, життям ризикують. Щоб ти в ресторані веселився?

Євгенія також поділилася своїми думками про те, що суспільство має вимагати відповідальнішої поведінки під час кризи. Актриса також критикує тих, хто обирає ухилення від армії, питаючи, що вони розповідатимуть своїм дітям у майбутньому.

"Ну навіщо їм таке бачити? Я вже кілька разів чула: "Нехай інші йдуть воювати. Я не дурень". А що ти потім розповідатимеш своїм дітям? "Синку, я був ухилистом, вдома сидів, боявся вийти"? На кого вони повинні рівнятися? Ким виростуть?" — додала М'яка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 червня 2024, 15:33

На Росії теж не всі йдуть воювати, а мають право вибору, і щось не чути докорів. Та й по світу вистачає конфліктів, але всюди кожен має вибір. Тільки в нас, звиклі посилати поперед себе, піднімають вереск, ще й дружин використовують. Хто вам дав право вирішувати за інших їхню долю? Так тільки за Гітлера поводилися.


Новини