Головна Новини Зірки скандал «Океан Ельзи» і «Бумбокс» не давали згоди на використання своїх пісень на концерті до Дня Незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

«Океан Ельзи» і «Бумбокс» не давали згоди на використання своїх пісень на концерті до Дня Незалежності

На концерті до Дня Незалежності група «Время и стекло» виконали пісню «Вахтерам», яка належить групі «Бумбокс», а «Там, де нас нема» «Океану Ельзи» - Вєрка Сердючка разом з хором

24 серпня 2020, 17:24 comments1238
Поділіться публікацією:

Представники груп "Бумбокс" і "Океан Ельзи" заявили, що не давали дозволу на використання пісень зі свого репертуару на концерті "Пісенна історія сучасної України" до Дня Незалежності. Про це повідомляє "Громадське".

«Океан Ельзи» і «Бумбокс» не давали згоди на використання своїх пісень на концерті до Дня Незалежності

Джерело : Укрінформ

Олексій Согомонов, продюсер "Бумбокса" на питання, чи зверталися до групи з приводу виконання їхніх пісень, відповів: "Ні, звичайно, ніхто не питав".

Про це ж заявила і представник ОЕ Вікторія Хоменко: "Про питання виконання пісні "Океану Ельзи" сьогодні уторм — ні, не давали дозволу! Більш того — навіть не зверталися! "

Представники видання "Громадське" звернулися до прес-секретаря Офісу глави держави з проханням прокоментувати заяви представників груп.

Концерт "Пісенна історія сучасної України" відбувся в рамках святкування чергової річниці України. На ньому група "Время и стекло" виконали пісню "Вахтерам", яка належить групі "Бумбокс", а "Там, де нас нема" "Океану Ельзи" — Вєрка Сердючка спільно з хором.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Києві на День Незалежності замінували метро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини