Головна Новини Зірки скандал Порноакторка Міа Халіфа втратила контракт через свої вислови про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Порноакторка Міа Халіфа втратила контракт через свої вислови про війну

З популярною порнозіркою Міа Халіфа розірвали контракт через її підтримку терористів, що напали на Ізраїль.

10 жовтня 2023, 11:40 comments6331
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишня порнозірка ліванського походження Міа Халіфа втратила контракт з компанією, яка займається виробництвом інтимних товарів Red Lights Holland. Це сталось через постійні критичні заклики Халіфи щодо Ізраїлю та підтримку палестинських терористів.

Порноакторка Міа Халіфа втратила контракт через свої вислови про війну

Колишня порноакторка Міа Халіфа. Фото з відкритих джерел

Американська знаменитість соціальних мереж і вебкам модель Міа Халіфа зіткнулась з критикою щодо своєї підтримки палестинських терористів. Халіфа в перший день атаки терористів з ХАМАС скандально  заявила, що не має якісних кадрів, які б свідчили про злочини.

Директор Red Lights Holland Тодд Шапіро заявив, що його компанія негайно розриває контракт з порноакторкою.

"Вважайте себе негайно звільненою. Просто огидно. Більш ніж огидно. Будь ласка, розвивайтеся та станьте кращою людиною. Той факт, що ви виправдовуєте смерть, зґвалтування, побиття та захоплення заручників, справді огидний", — написав Шапіро та висловив свої сподівання, що Халіфа стане кращою людиною.

Натомість колишня порноакторка Міа Халіфа заявила, що вона на боці пригноблених.

"Я підтримую всіх людей, які борються з гнобленням, зараз і завжди. Я з Лівану, ти божевільний, що очікуєш, що я буду на боці колоніалізму, ти, чортів, дивак", — відреагувала Міа Халіфа на повідомлення Шапіро про розрив контракту.

Нагадаємо, що Міа Халіфа не вперше критикує Ізраїль. Раніше зірка фільмів для дорослих потрапляла в скандали через вислови, що ізраїльська армія "цілиться в дітей". Крім того, інтернет-знаменитість виклала фото з пляшкою вина 1943 року та підписала, що це "вино старше за вашу апартеїдну державу" з натяком на Ізраїль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ХАМАС висунув ультиматум для Ізраїлю, а прем'єр-міністр Нетаньягу оприлюднив план помсти за напад на ізраїльтян з п'яти пунктів.

Також "Коментарі" писали, що поки Ізраїль воює на півдні з ХАМАС, новий ворог атакує ізраїльські землі з території Лівану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини